Milhausek Vloženo 23. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2012 5j0920940C nebo 941c Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pemat Vloženo 23. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2012 (editace) Ďakujem a aký je rozdiel medzi 940c a 941c? Edit: mám pravdu že 940C je európska verzia v km a 941C je v míľach? Editováno: 23. Srpen 2012, autor: pemat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SOLTEK Vloženo 4. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2012 Zdravím, měl bych dotaz proč nemohu použít budíky z FII face do Fabia II. Co nebude fungovat? Nedá se to nějak překodovat? Nebo kde je vlastně problém? Děkuji za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 4. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2012 jiná komunikace, jiný typ immo.. nejde to! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SOLTEK Vloženo 16. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2012 Nevíte jestli se dá u nás sehnat šablona pro maxidot v mílích? nebo celé budíky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 16. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2012 Jj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SOLTEK Vloženo 16. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2012 Přímo ve Škodovce? Šablona nebo jen celé budíky? Myslím si že by stačilo vyměnit šablonu ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 16. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2012 Ja videl cele budiky , ale odkaz Ti poslu az v nedeli , az budu doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SOLTEK Vloženo 16. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2012 jj dobře, díky V "ETKA" asi samotná šablona není že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 16. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2012 Myslim ze asi ne budiky s maxikem byly jako celek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakudo Vloženo 22. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2012 Zdravím, pročetl jsem tady na fóru spoustu věcí o výměně obyč budíků za maxidot a měl bych jeden dotaz. Mám (teda čekám) na Roomstera (takže datum výroby prosinec 2012) a mám to jen s palubním počítačem, bez maxidot. Jestli jsem to pochopil dobře, tak v tomhle případě mi bude stačit koupit nové budíky s MaxiDOT (třeba tady nebo od někoho na fóru) a pak to stačí jen vyměnit v palubovce místo těch původních. Jelikož je tam ten palubní počítač, tak nepotřebuji žádnou další kabeláž ani nic podobného? A pochopil jsem také správně, že v případě té výměny bych pak potřeboval zajet do servisu, aby to nějak nakódovali? Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 22. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2012 Tak do servisu , to je rekneme drazsi reseni , spise bych vyuzil sluzeb nektereho ze zdejsih sikulu s ohledem na region ( s-talker , vasa , honza72 , ... ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakudo Vloženo 22. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2012 Jasně, to jsem nějak zapoměl zmínit jako možnost:) Takže ale ty budíky můžu klidně vyměnit doma a půjdou normálně zapojit, jen pak musím někoho sehnat, kdo to napojí a nakóduje a to je vše. Pak to bude ukazovat vše jak má (údaje o spotřebě, dojezdu, info z rádia (swing), otevřené dveře a vše ostatní co by to dělat mělo)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 22. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2012 Takhle , radeji az budiky zamontujou primo oni , ono musis sparovat klice s immo. Ukazovat by melo vse teda pokud tam zas inzenyri nenarvali nakou komunikacni jednotku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakudo Vloženo 22. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2012 Jasný tak díky za info. Když to půjde dobře, tak do toho půjdu až tak za 2-3 měsíce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomkrups Vloženo 10. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2012 chcel by som sa opytať či mi bude pasovať maxi dot z face do predface modelu? dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 10. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2012 nebude! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomkrups Vloženo 13. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2012 si ma potešil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 13. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2012 Stačilo si to přečíst o pár příspěvků výše. Je tam i vysvětleno proč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomkrups Vloženo 17. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2012 ešte by som chcel vedieť ako zistím PIN zo starých budíkov? dík. chcem si tiež prerobiť maxi dot ale v postupe to chce aj starý pin a ten nemam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dalik Vloženo 17. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2012 ešte by som chcel vedieť ako zistím PIN zo starých budíkov? dík. chcem si tiež prerobiť maxi dot ale v postupe to chce aj starý pin a ten nemam. Nemáš orig. přívěsek na klíče? Tam by měl být... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomkrups Vloženo 17. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2012 nemam. auto som kupil po prvom majitelovi a nebol tam asi ho stratil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pjdefort Vloženo 29. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2012 (editace) smazat Editováno: 29. Prosinec 2012, autor: pjdefort Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomkrups Vloženo 10. leden 2013 Sdílet Vloženo 10. leden 2013 zmazať čo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomkrups Vloženo 10. leden 2013 Sdílet Vloženo 10. leden 2013 a ešte niekto mi nevie poradiť co mam urobiť ked prpojím maxi DOT tak mi píše hlašku: chyba pri čtení klíčkú. čo mam urobiť? HELP. nechať zapnuté zapalovanie hoc aj na dva dni neponáha. dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.