siscox Vloženo 20. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2019 (editace) Caute, nema niekto problem s tuhnutim riadenia pocas jazdy? Tymto myslim to ze ked spomalim napr z 90ky na 50ku tak riadenie ide rovnako tuho ako pri vyssej rychlosti. Editováno: 22. Srpen 2019, autor: siscox Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siscox Vloženo 29. Srpen 2019 Autor Sdílet Vloženo 29. Srpen 2019 To vsetkym ide lahko otacat volantom ? ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 30. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2019 Ano ale já mám ve voze posilovač elektrohydraulický, ty budeš mít spolehlivější elektromechanický. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siscox Vloženo 30. Srpen 2019 Autor Sdílet Vloženo 30. Srpen 2019 Ano ja mam elektromechanicky a moc by som ho nenazval spolahlivym. Neustale mi tuhne kedy sa mu len zachce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.