Alma Vloženo 21. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2021 (editace) Nedávno jsem byl na geometrii, právě proto, že mi šel volant lehce do leva a mne to brutálně sralo. První věc co udělal po přidělání přípravků na kola a hrubém nastavení byla že vzal jakýsi bazmek a zašprajcoval volant o podlahu nebo sedačku. Potom seřídíl tyčky podle 3D měřáku. Celé to trvalo asi 15 minut za 800,- včetně barevného protokolu. A nebyl to AS. Editováno: 21. Červenec 2021, autor: Alma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 21. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2021 (editace) @Alma tak si mal stastie, lebo ja som v 3 servisoch na okolo mimo AS nenasiel software pre geometri scali. ye vraj nove auto, nevedia ju spravit. a ya dalsie, ten bazmeg o podlahu, to je to, co by malo mat AS. lenze tam, kde som bol mali ten fiacny prvok bez teleskopickej nohy a fixovali to o sedak. asi tak, ze to viacmenej len lizalo vrch textilu. fixovalo to asi tak prd v gatiach. a tam je kamen urazu nastavenia tej geometrie v AS. ani ten najlepsi mechanik na hovno s naradim nespravy 100% robotu. neviem ako ine AS, ale hento ked som videl, mi ho bolo luto, ze s tym musi pracovat. vyzeralo to ako z ebayiu za 3ecka Editováno: 21. Červenec 2021, autor: csabac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alma Vloženo 21. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2021 Tak ale já sice nemám Scalu, ale nevěřím že by neměli data. https://www.autodilyservis.cz/3d-geometrie-hunter.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal T. Vloženo 14. Únor 2022 Sdílet Vloženo 14. Únor 2022 Taky jedna zkušenost. Volant rovně a jedeme rovně :) Až někdy příště budu zase řešit geometrii (teď po 30 000 km), tak po jejím absolvování hned zkušební jízda a kdyžtak doladit. Je to fakt divné mít ruce před sebe natažené nakřivo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 14. Únor 2022 Sdílet Vloženo 14. Únor 2022 Veru je, už chápeš, prečo som do toho hustil stále v autorizáku. Mám docela obavu, že ak sa rozhasí, kto mi ho tak vycentruje ako mám teraz, lebo žiaľ, nie je to také jednoznačné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 14. Únor 2022 Sdílet Vloženo 14. Únor 2022 Jak v AS tak v pneuservisu byla vždy zkušební jízda po geometrii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slovacik Vloženo 19. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2023 Od nova mám mierne natočený volant ale je to len nepatrne. Cez týždeň som bol prezut na zimné kolesá s prevazenim a teraz je volant natočený viac aspon mne sa zda .Pri vyváženi som bol bolo ok. Kolesá sú nafukane tiež rovnako. Kolesá sú na miestach ako pred rokom a zjazdene niesu. Kde môže byť chýba? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 19. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2023 Právě že jsou tam kde byly. Sjíždí se do kuzelu. Prohodil bych strany. Jen vyměnit předek za zadek obvykle nepomáhá. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slovacik Vloženo 19. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2023 Takže vymeniť prednu pravú za lavu a naopak a to samé zadne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 19. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2023 Ano. Musí se ale přehodit pneumatiky, ne jen kola. Desén je u zimních pneu směrový a tudíž při přehození na druhou stranu musí dojít k otočení pneu na na ráfku. Na pneu je vždy šipka směru rotace. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slovacik Vloženo 21. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2023 Pneum prehodene a ono to pomohlo. Tiež neviem či je to len taký pocit ale keď som vypol LA tak to tiež bolo lepšie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.