Martin Bednář Vloženo 30. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2019 (editace) https://www.autosalon.tv/novinky/bonusy-k-tv-poradu/skodovka-uznala-potize-benzinoveho-turbomotoru-1-5-tsi-chysta-svolavaci-akci?fbclid=IwAR0u2pZK1LRAcb5LdU9l7aSlKKRbmBhuITmWrm8wdq17fHFXOjAckWBc9WM Editováno: 30. Srpen 2019, autor: Martin Bednář Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2019 https://www.autorevue.cz/motor-15-tsi-problem-cukani-svolavaci-akce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 10. Září 2019 Sdílet Vloženo 10. Září 2019 Kamiq a Scala ,,necukají,,. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JARA1 Vloženo 23. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2019 1,5 TSI MAN mám 1 měsíc, najeto 2000 km, vozidlo necuká. Motor tichý, jede jak z "praku". 1,0 TSI 85 kW mě při zkušební jízdě připadal tvrdší. Ale je to věc názoru. Spotřeba bez použití dálnice se pohybuje dle PC do 5,4 lt. Jezdím jízdy min. 50 km. Poslední jízda do SK-2x200 km, tam za 5,4, zpět za 4,7 lt. Při jízdě bez zátěže a plynu motor přepíná na 2 válce a jede v režimu ECO po cca 1250 ot., poté podřazuji na 5. nebo 4. přev stupeň, aby se otáčky zvýšily a motor jel opět v ECO režimu. Přepnutí je neznatelné. Mám zato, že v provozu nejsem ani v ECO režimu žádný "louda". Z mého pohledu plná spokojenost. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuba Machura Vloženo 7. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2019 1,5 v automatu. 4500 najeto a cukání jsem si nevšiml :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Venstr Vloženo 9. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2019 1,5 v automatu a kurňa necuká. Najeto cca 3000 km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sheep-master Vloženo 26. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2019 Co máte v Kamiqu za kód motoru? Předpokládám že DPCA? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vospik Vloženo 11. Květen 2020 Sdílet Vloženo 11. Květen 2020 Ahoj, mám ho od března, 2200 km a necuká, je to zatím super motor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adarko Vloženo 12. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2020 Dobrý deň, ešte pred kúpou Kamiqa, som zaregistroval v tlači, že tento koncernový motor v spojení s manuálnou prevodovkou, má problém s ,,cukaním,,. Komunikoval som teda s výrobcom a predajcom, ktorí ma ubezpečili, že tento softvérový nedostatok je už odstránený. Od kúpy Kamiqa, teda jún 2020, sa u mňa tento problém neobjavil. ivča Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
didoop Vloženo 4. Červen 2021 Sdílet Vloženo 4. Červen 2021 Mam 1.5 tsi dsg aj 1.0. a akoze v tej 1.5 su rozjazdy odost neprijemnejsie. plyn je extremne citlivy a vela krat sa mi stane ze mi trhne s krkom. takze ja tam stale citim trhanie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kelso Vloženo 4. Červen 2021 Sdílet Vloženo 4. Červen 2021 to je skor o vykone a tocivom momente, rozdiel 1,0 vs 1,5 je dost ze velky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.