LuCasX Vloženo 7. Září 2019 Sdílet Vloženo 7. Září 2019 (editace) Zdravím, měl bych dotaz ohledně nefungujícího podsvícení tlačítek na Climatronicu. Jak je opět zprovoznit, co rozebrat, vyměnit apod. Při vypnutí auto, se rozsvítí rychlost ventrilátoru ve středu a pak ještě svítí "kostičky" u vyhřívání sedadel. Všechna ostatní tlačítka jsou "mrtvá", co se týče podsvícení. Ale zároveň vše funguje, pouze nesvítí. Děkuji za případné odpovědi OIII 2015 Editováno: 7. Září 2019, autor: LuCasX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuCasX Vloženo 14. Září 2019 Autor Sdílet Vloženo 14. Září 2019 Ještě pro přehled přikládám fotku s tím, jak to vypadá při provozu - nahoře pohled na podsvícení při automatu, dole při manuálu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fosgen Vloženo 14. Září 2019 Sdílet Vloženo 14. Září 2019 (editace) Myslím, že se o žádnou chybu nejedná. Normálně v režimu AUTO ta rychlost ventilátoru nesvítí. Musí se to nakódovat, aby to svítilo. V manuálním režimu to svítí, aby jsi viděl na jakou rychlost sis to nastavil. To je k tomu svícení těch kostiček. Jestli nesvítí něco dalšího, tak to už netuším. Editováno: 14. Září 2019, autor: Fosgen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuCasX Vloženo 14. Září 2019 Autor Sdílet Vloženo 14. Září 2019 Jo, u toho ventilátoru je mi to jasné, že při auto nebude svítit, ale ostatní tlačítka by snad svítit měla ne? Minimálně když nemám zapnuto "auto". Ono by snad mělo být podsvíceno i to "auto" samo o sobě, když je zapnuté ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Devil... Vloženo 14. Září 2019 Sdílet Vloženo 14. Září 2019 mělo by ti svítit vždy to, co je zapnuté i kontrolka na tlačítku AUTO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuCasX Vloženo 4. Listopad 2019 Autor Sdílet Vloženo 4. Listopad 2019 Tak jsem se dneska dostal k tomu, abych vymontoval a rozebral climatronic. Na dvou místech jsem našel oxidaci a u středního kolečka to vypadá, jak by i něco chybělo. Jinak vzadu na panelu chyběly dva šroubky, takže si myslím, že už do toho někdo přede mnou lezl. Poradí někdo, kdo se v tom vyzná, zda by to mohlo mít souvislost s tím, že mi nesvítí nějaké kontrolky viz výše? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 4. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2019 Kup si na bazaru jinej, vykde tě to skoro nastejno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.