Publikováno Září 7, 20196 r Zdravím, měl bych dotaz ohledně nefungujícího podsvícení tlačítek na Climatronicu. Jak je opět zprovoznit, co rozebrat, vyměnit apod. Při vypnutí auto, se rozsvítí rychlost ventrilátoru ve středu a pak ještě svítí "kostičky" u vyhřívání sedadel. Všechna ostatní tlačítka jsou "mrtvá", co se týče podsvícení. Ale zároveň vše funguje, pouze nesvítí. Děkuji za případné odpovědi OIII 2015 Upraveno Září 7, 20196 r od LuCasX
Září 14, 20196 r Autor Ještě pro přehled přikládám fotku s tím, jak to vypadá při provozu - nahoře pohled na podsvícení při automatu, dole při manuálu
Září 14, 20196 r Myslím, že se o žádnou chybu nejedná. Normálně v režimu AUTO ta rychlost ventilátoru nesvítí. Musí se to nakódovat, aby to svítilo. V manuálním režimu to svítí, aby jsi viděl na jakou rychlost sis to nastavil. To je k tomu svícení těch kostiček. Jestli nesvítí něco dalšího, tak to už netuším. Upraveno Září 14, 20196 r od Fosgen
Září 14, 20196 r Autor Jo, u toho ventilátoru je mi to jasné, že při auto nebude svítit, ale ostatní tlačítka by snad svítit měla ne? Minimálně když nemám zapnuto "auto". Ono by snad mělo být podsvíceno i to "auto" samo o sobě, když je zapnuté ne?
Listopad 4, 20195 r Autor Tak jsem se dneska dostal k tomu, abych vymontoval a rozebral climatronic. Na dvou místech jsem našel oxidaci a u středního kolečka to vypadá, jak by i něco chybělo. Jinak vzadu na panelu chyběly dva šroubky, takže si myslím, že už do toho někdo přede mnou lezl. Poradí někdo, kdo se v tom vyzná, zda by to mohlo mít souvislost s tím, že mi nesvítí nějaké kontrolky viz výše?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.