Publikováno Září 20, 20195 r Dobrý den, Mám SII r.v. 2011 se Sound System. Nemám moc zvukový sluch a nejsem schopen si sám pomocí táhel nastavit idealní zvukové podání. Je tu prosím nějaký nadšenec co se v tomto systému vyzná a mohl by mi poradit, jak z něj dostat to nejlepší? Například vyfocený equalizer, co zapnout a co naopak vypnout. Děkuji velice.
Září 26, 20195 r @Hlavi7 SS není pro dokonalý zvukový dojem ideální věc. Já mám ty "táhla" nastavený na střed, kromě basů, které mám o jednu pozici zvýšené. EQ mám na rock, není to takový plochý jak lineární a oproti ostatním, co tam jsou je nejpřirozěnější. SR mám na řidiče, zvuk to po kabině rozloží. Pokud bys chtěl lepsí zvuk, investice tě nemine.
Září 26, 20195 r Řiď se svým pocitem, jak ti to nejlépe vyhovuje, nemůžeš dát na nějaké doporučení, sám si to vybalancuj, ke své spokojenosti a budeš mít konfort jízdu a skvělý pocit ?☺
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.