Hlavi7 Vloženo 20. Září 2019 Sdílet Vloženo 20. Září 2019 Dobrý den, Mám SII r.v. 2011 se Sound System. Nemám moc zvukový sluch a nejsem schopen si sám pomocí táhel nastavit idealní zvukové podání. Je tu prosím nějaký nadšenec co se v tomto systému vyzná a mohl by mi poradit, jak z něj dostat to nejlepší? Například vyfocený equalizer, co zapnout a co naopak vypnout. Děkuji velice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ort Vloženo 26. Září 2019 Sdílet Vloženo 26. Září 2019 @Hlavi7 SS není pro dokonalý zvukový dojem ideální věc. Já mám ty "táhla" nastavený na střed, kromě basů, které mám o jednu pozici zvýšené. EQ mám na rock, není to takový plochý jak lineární a oproti ostatním, co tam jsou je nejpřirozěnější. SR mám na řidiče, zvuk to po kabině rozloží. Pokud bys chtěl lepsí zvuk, investice tě nemine. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paolo.007 Vloženo 26. Září 2019 Sdílet Vloženo 26. Září 2019 Řiď se svým pocitem, jak ti to nejlépe vyhovuje, nemůžeš dát na nějaké doporučení, sám si to vybalancuj, ke své spokojenosti a budeš mít konfort jízdu a skvělý pocit ?☺ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.