Jirka 1985 Vloženo 13. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2019 Zdravím všechny, věřím že by to mohlo pomoct mě i všem ostatním. Chtěl bych si nechat vyčistit klimatizaci aby se nevytvořil zápach. Používám spreje ale stejně by to chtělo důkladně ozonem. Můžete mi poradit kde v Praze nebo v okolí Staré Boleslavi čistí klimatizaci Ozonem? Může to být i servis Škoda. Mátě někdo s nějakým servisem dobré zkušenosti? Napište prosím a pomůžeme všem. Děkuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.K Vloženo 13. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2019 V Ostravě s Ozonem mohu pomoci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 25. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2019 Čistil si to sám a je po starosti :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlikP3 Vloženo 25. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2019 Dnes jsem byl na prezuti v BestDrive. Meli tam reklamu na cisteni interieru Ozonem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.