Dodi 15 Vloženo 1. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2021 Nedávno rovná se včera ráno :-) Jen mě to zaujalo ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 1. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2021 nojono🤣 nedávno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osasco Vloženo 1. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2021 Stáhl jsem si dlouhodobá jízdní data ze Škoda Connect, mám najeto cca 22 000 za rok : Podle auta průměrná spotř. 4,83 l/100 km Podle evidence tankování spotř. 5,19 l/100 km To znamená odchylku +7,45 % od spotřeby podle pp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dalink Vloženo 23. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2021 Od posledního přepočítání spotřeby najeto 3000km. Spotřeba dle PP 4,0l dle dotankování 4,5l na100km. Takže mi to připadá, čím nižší spotřebu ukazuje PP, tím je odchylka větší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 24. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2021 no to jo😀 Mě PP ukazuje mnohdy 3,4 - 3,5 a je to v reálu o 0,7 vic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dalink Vloženo 24. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2021 Připadá mi to,že to měření spotřeby udělali pro novináře a ne pro uživatele. Proč např. u Leona mi počítač kecal o 0,2-0,3 dcl a teď je tam takový rozptyl. Pro mne osobně nepoužitelná věc, jedině se řídit čistě orientačně těmi km od natankování + dojezd. I když vím, že se dá ujet více než to ukazuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 24. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2021 (editace) Ano ano. Bohužel se klonem do F5 nedostanu. Takže přičítám 0,7 a je to. Bral jsem párkrát u ona, jezdilo to normálně. Spotřeba nízká. Teď zkouším benzinu a zdá se mi, že PP ukazuje spotřebu větší, ale přitom mám větší nájezd. Klasika 😀 Ještě bude testovat. Editováno: 24. Červenec 2021, autor: keras Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
legomaniak Vloženo 26. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2021 Za mě super motor 🔥 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 27. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2021 (editace) @legomaniak ten obrazok z neho robi super motor? ved to je presne o com tu piseme. ze je to cisty ojeb, co tam pise a relaita je inde. ja mam 4,5 dlhodobo. motor slabsi, da sa s nim ak sa velmi clovek snazi, realna priemerka za 57t km cez aplikaciu, kde mam vsetky tankovania je 5l. Taky priemer pri tom slabsom vykone medzi konkurenciou. Editováno: 27. Červenec 2021, autor: csabac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubo22 Vloženo 27. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2021 Uz som to tu niekde pisal, jedine co je na tom aute fajn je za mna spotreba. Nic ine tam najst neviem 😃 najazd 27 tis. km za rok a nieco. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 28. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2021 @Kubo22 a opatovna hodnota pri predaji (nadsadena pre VW koncern mytami) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubo22 Vloženo 28. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2021 Tak to je fakt. To jedine by ma este mohlo potesit, keby ze to je moje auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dalink Vloženo 29. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2021 Toto je moje 3. 1,6 diesel kterou vlastním. Předtím i30 crdi a 308 hdi. Když by jsem je porovnal, tdi je z nich suverénně nejhorší. Hluk, duni, vibrace, DSG se nedá automatickou ani nazvat protože se musí pořád korigovat aby nepodtacela. Jedině ta spotřeba je na průměru. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2021 @keras Tady není volná diskuse, drž se pro příště tématu. A to stejné platí i pro ostatní. Příspěvek jsem smazal jako off topic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 4. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2021 Proč? Polovina byla o spotřebě ☹️☹️☹️ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dalink Vloženo 17. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2021 Teď jsem jel na otočku Ostravu a zpět. Spotřeba dle PP 4,6 a dle propočtů 5,0. 50% cesty dálnice 140-150 km/h dle tacho, okresky dle provozu + 10-20 nad limit, nějaké město. Startstop vypnutý docela dost kolon. DSG mimo dálnice ve sportu. Za mne spotřeba super. Hlavně ta dálnice pecka, např. s 1,2 tsi jsem byl o necelé dva litry výš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 4. Září 2021 Sdílet Vloženo 4. Září 2021 Dálnice 250km, rychlost 160 a víc, 4 dospělí, spotřeba reálná 6,0. To je super. Jo už jsem se dostal do jednotky 17 přístrojová deska a dorovnal spotřebu v PP dle skutečnosti!!! Původně jsem dal hodnotu na 115% (to je maximum na co to jde popohnat) ale to už bylo moc. Teď mám hodnotu na 111% a perfektně sedí s dotankováním!!! Nevím proč ti šmejdi to nenastaví rovnou na trochu víc👹 Více kdyžtak v kódování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 13. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2021 (editace) Tak dlouhodobá dle skutečnosti 4,6-4,7, jen řidič, cesty 20-30km. Když se jede dál kolem 100km tak ve 2 lidech 4,3 a i méně. Editováno: 13. Říjen 2021, autor: keras Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 13. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2021 Ja mám priemernú REÁLNU spotrebu po 63k km rovných 5l. Jazdené cca 70% okresky, 20%dialnice a zbytok plynulé prejazdy mestom, obcami. Uvidím, čo spravý zima, kežde vtedy jazdím bezpečnejšiu trasu s 60% dialnic. Minulá zima skrz covidu a HO vypadla. Merané každé tankovanie od kúpy a zadávané do apky my cars. Žiaľ, pri prechode na iný operačný systém som údaje nevedel preniesť ani exportovať, tak teraz začínam od znova už s apkou, kde je i export dát do excelu a dajú sa zadať aj náklady na servis a údržbu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 15. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2021 Tak teď jsem pár dní honil Skálu jak nadmutou kozu a spotřeba 5L😳 Docela mě překvapil ten malý rozdíl oproti kochací jízdě. Čekal jsem o hodně víc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hardhouse.trip Vloženo 17. Březen 2022 Sdílet Vloženo 17. Březen 2022 Taky ode mne dostává každej den a spotřeba 4.9 Včera se mi podařilo za 3.5 ale to už se nikdy nebude opakovat :-D 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 17. Březen 2022 Sdílet Vloženo 17. Březen 2022 Na plouzaka 😂 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hardhouse.trip Vloženo 17. Březen 2022 Sdílet Vloženo 17. Březen 2022 Ono mi nic jinýho nezbývalo, když jsem musel strávit 15 km za kamionem na hlavním tahu z Polska směr Šumperk...v protivce tolik aut, že se nedal předjet :-D 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 21. Březen 2022 Sdílet Vloženo 21. Březen 2022 Letna trasa domov z prace. Tempo klasika 99/55 tempomat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hardhouse.trip Vloženo 14. Duben 2022 Sdílet Vloženo 14. Duben 2022 Další "ploužák" - velké kopce a serpentiny. Ale nikdy se mi míň jak 3,3 nepodařilo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.