Bumbisek Vloženo 25. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2019 Prosím kdo máte v Karoqu tuto zásuvku, máte i 2x USB před řadící pákou? A ty kdo tohle v autě nemají, tak mají jen jedno USB před řadící pákou? :) Setkal jsem se totiž s autem, které mělo jen jedno USB (před řadící pákou) a myslím si, že to bude touto výbavou "230V zásuvka a další USB". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decathlon Vloženo 25. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2019 Já zásuvku na 230V nemám a mám jedno USB. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bumbisek Vloženo 25. Říjen 2019 Autor Sdílet Vloženo 25. Říjen 2019 Co jsem Koukal na videa, tak to bude asi opravdu tou zásuvkou, se zásuvkou dají před řadičku 2xUSB a 1x na zadní Jumbo box, ještě to musí potvrdit někdo kdo tu zásuvku má, děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fero182 Vloženo 25. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2019 Ahoj, ano mam zasuvku a 2x USB vpredu pri pake. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bumbisek Vloženo 25. Říjen 2019 Autor Sdílet Vloženo 25. Říjen 2019 Tak je to jasné, děkuji moc ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T.Piller Vloženo 4. Březen 2020 Sdílet Vloženo 4. Březen 2020 Lze nějak dodělat 230V zásuvku a hlavně další USB? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bumbisek Vloženo 4. Březen 2020 Autor Sdílet Vloženo 4. Březen 2020 těžko říct, museli by měnit asi celej zadní panel ( mezi sedačkama ) a v předu celou tu stanici před řadící pákou :). myslím, že kdyby to šlo, tak to bude raketa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
REALista Vloženo 17. Březen 2020 Sdílet Vloženo 17. Březen 2020 K těm dalším USB... Nestačilo by prostě koupit nějaký adaptér do 12V zásuvky za cca 150 Kč? Nevypadá to sice tak hezky, ale když to nepotřebuješ moc často, tak je to ušetřených 3 500 Kč z konfigurátoru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bumbisek Vloženo 17. Březen 2020 Autor Sdílet Vloženo 17. Březen 2020 To asi je, ale když už kupuješ nové auto tak z té ceny 3500, no je to ušetřeni ale.. nabic adaptér, už nebude mít nejspíš takovou sílu, možná tam kvůli těm více USB a 220 bude i silnější baterka pro cele auto ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orel Vloženo 18. Březen 2020 Sdílet Vloženo 18. Březen 2020 Zásuvku 230V jsem dodělával s běžným měničem, místa je dost. Jen jsem nesehnal originál zásuvku s vestavěným vypínačem, tak jsem použil obyčejnou a na místo USB jsem dal kolébkový vypínač s LEDkou. Absence USB vzadu mi nevadí, je stejně jen nabíjecí, bez dat. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bumbisek Vloženo 19. Březen 2020 Autor Sdílet Vloženo 19. Březen 2020 S tímhle paketem je i 2 USB u řadicí páky, taky si to měnil ? Jinak pěkná práce ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orel Vloženo 21. Březen 2020 Sdílet Vloženo 21. Březen 2020 Vpředu mám origo jen 1x USB. Pro dvě USB je dle schématu pod palubkou USB HUB, Nedíval jsem se zda ho tam mám. Tak nutně druhé USB nepotřebuji. Zvlášť, když ŠA chce za jednu zásuvku 600 - 1000 Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Houska #2 Vloženo 2. Duben 2020 Sdílet Vloženo 2. Duben 2020 V 4. 3. 2020 na 13:59, T.Piller napsal: Lze nějak dodělat 230V zásuvku a hlavně další USB? něco takového třeba (usb)....mám dvě chceš jednu poslat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BoBo88 Vloženo 4. Duben 2020 Sdílet Vloženo 4. Duben 2020 takže by přední 1x USB šlo rozšířit na 2x USB? Nemáš k tomu prosím víc info? Přemýšlím, že bych to chtěl předělat pokud se díly dají dokoupit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin18 Vloženo 16. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2020 Věděl by někdo důvod, proč v manuálu ŠA pro tuto zásuvku varuje před zapojením neonových zařízení s rizikem poškození? Nejedná se mi ani tak o neon, jako spíše o obecné technické parametry výstupu. Jsem si vědom možnosti kolísání napění při startu/vypnutí, vypnutí při přetížení či teplotě a max. 150W příkonu, ale je tu ještě něco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guppy Vloženo 16. Října Sdílet Vloženo 16. Října Ahoj, nevíte někdo, kde sehnat ten původní originální paket zásuvky? V náhradních dílech jsem ho nikde na NETu nenašel. Nebo někdo z ŠA neví, kdo to dodává? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stapro Vloženo 9. Listopadu Sdílet Vloženo 9. Listopadu Jaky mate kabel na pripojeni do zasuvky na 220V. Je nekde k sehnani nebo domaci vyroba. Zastrcka kosoctverec a zasuvka kulata Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy01 Vloženo 9. Listopadu Sdílet Vloženo 9. Listopadu V 16. 10. 2024 na 7:03, Guppy napsal: Ahoj, nevíte někdo, kde sehnat ten původní originální paket zásuvky? V náhradních dílech jsem ho nikde na NETu nenašel. Nebo někdo z ŠA neví, kdo to dodává? Děkuji Asi výrobce Kufatec. OEM číslo neznám. https://www.audi-vagcars-svk.sk/sk/48120-complete-set-230-volt-socket-for-skoda-karoq-nu/ Hledal jsem "Skoda Karoq 230V socket USB-C". Existují zjevně různé kombinace, třeba 2xUSB-A místo 12V zásuvky atp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy01 Vloženo 9. Listopadu Sdílet Vloženo 9. Listopadu před 33 minutami, stapro napsal: Jaky mate kabel na pripojeni do zasuvky na 220V. Je nekde k sehnani nebo domaci vyroba. Zastrcka kosoctverec a zasuvka kulata Domácí výroba (proti předpisům). PE kolík nezapojen - zdroje k notebookům, které jeho funkci vyžadují, nebudou fungovat. Zkoušeno se zdrojem Lenovo. Zakoupen zdroj Evolveo s plochou vidlicí. Spotřebiče I. třídy bych si netroufal připojit, ale ono jich do 150W asi moc neexistuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stapro Vloženo 9. Listopadu Sdílet Vloženo 9. Listopadu Tak ja tam chtel zapojit jen nabijecku na notas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pheorinos Vloženo 9. Listopadu Sdílet Vloženo 9. Listopadu (editace) Taky by mě zajímalo, zda existuje nějaký certifikovaný adaptér, nebo redukce na kulatou ? Editováno: 9. Listopadu, autor: Pheorinos gramatika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy01 Vloženo 10. Listopadu Sdílet Vloženo 10. Listopadu Neexistuje - znovu opakuji, je to proti předpisům. Vyžaduješ zásuvku pro připojení spotřebiče I. třídy (tj. s uzemněným kontaktem, kulatou) a připojuješ k zásuvce auta, kde uzemnění nevyrobíš. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pheorinos Vloženo 10. Listopadu Sdílet Vloženo 10. Listopadu (editace) Díky za vyčerpávající odpověď. S tím uzemněným kontaktem to dává smysl. Bral jsem to jen podle toho, že mám maličký přenosný vysavač s kulatou bez zemnícího kolíku na občasné vysávaní v garážovém stání. Ale už vím, že je max do 150W. Editováno: 10. Listopadu, autor: Pheorinos 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy01 Vloženo 10. Listopadu Sdílet Vloženo 10. Listopadu Vysavače jsou zpravidla spotřebiče II. třídy, tam se zfušovaná redukce asi přežije - ano, je tam omezený příkon. Na rychlovarnou konvici to bohužel není, i když by to technicky možné bylo (když TransTrabant tehdy montoval měniče na 1500 nebo kolik W, a to ještě na 6V palubní napětí!) - je to právě na ten jeden laptop, abys nemusel shánět zdroj do 12V zásuvky, holicí strojek a tak. U těch laptopů je to 50 na 50, ale na tříkolíkový zdroj bych si nevsadil (asi nezačne nabíjet, viz výše). Myslím si, že to je kvůli SELV/PELV kontrukci zdroje (vždy zapomenu, který je který, jeden tahá zemnění z primáru na sekundár) - asi podmínka legality různých adaptérů, co přišly v 90. letech, aby (na malém napětí) bylo možné bezpečně provozovat discmany, notebooky, malé audio, displeje,... 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guppy Vloženo 12. Listopadu Sdílet Vloženo 12. Listopadu V 9. 11. 2024 na 10:29, bouchy01 napsal: Asi výrobce Kufatec. OEM číslo neznám. https://www.audi-vagcars-svk.sk/sk/48120-complete-set-230-volt-socket-for-skoda-karoq-nu/ Hledal jsem "Skoda Karoq 230V socket USB-C". Existují zjevně různé kombinace, třeba 2xUSB-A místo 12V zásuvky atp. Tak ta cena je raketa. ŠA v konfiguraci vozu chce 3500....škoda, že jsem si to nenakonfiguroval při objednávce.... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.