marv3k Vloženo 30. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2019 Ahoj, dnes jsem chtěl dobít baterii a to co jsem objevil u své Fabie I., 1,4 16V 55kW, mě šokovalo. Kladný kabel který vede od baterie do pojistkové skříně a ke startéru byl rozleptaný od kyseliny baterie :-o No mazec. Musel jsem vytáhnout baterii s kryty a vše očistit. Ale můj dotaz zní jinak, kolik stojí nový kabel a jaké je jeho číslo dílu? Poradí někdo prosím? Děkuji a fajný den. Foto dodám později. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasch Vloženo 30. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2019 Kyselina se z baterie jen tak nedostane,pokud je vše OK. V tomto případě bude akumulátor přebíjen a je potřeba co nejdříve zkontrolovat nabíjení - regulátor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marv3k Vloženo 31. Říjen 2019 Autor Sdílet Vloženo 31. Říjen 2019 před 11 hodinami, tomasch napsal: Kyselina se z baterie jen tak nedostane,pokud je vše OK. V tomto případě bude akumulátor přebíjen a je potřeba co nejdříve zkontrolovat nabíjení - regulátor. Ahoj, no to je právě divné, protože alternátor je tam nový. Nemohlo se třeba stát, že jsem přelil jednotlivé články destilkou, když jsem je chtěl doplnit a ono to pak vyteklo bokem na ten kabel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marv3k Vloženo 31. Říjen 2019 Autor Sdílet Vloženo 31. Říjen 2019 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 31. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2019 a altík byl daný správný typ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marv3k Vloženo 31. Říjen 2019 Autor Sdílet Vloženo 31. Říjen 2019 před 19 minutami, Malta napsal: a altík byl daný správný typ? Ano spravny typ dle VIN kodu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 31. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2019 před 1 hodinou, marv3k napsal: Ahoj, no to je právě divné, protože alternátor je tam nový. naopak, jakmile je něco nového, vyplatí se na to zaměřit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zwan Vloženo 31. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2019 A na jake napětí ti nabíjí?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marv3k Vloženo 31. Říjen 2019 Autor Sdílet Vloženo 31. Říjen 2019 před 11 minutami, zwan napsal: A na jake napětí ti nabíjí?? Mno to jsem nezjistoval ? ted to mam rozebrane a nenatocim to abych to zmeril. Koupim kabelaz a pak to zjistim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psurn Vloženo 31. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2019 Akumulátor už má asi něco za sebou a volil bych nový bezúdržbový typ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.