majkl.s Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 Jaky staci kabel na diagnostiku prip kodovani komfortky, vsude se pise o CanBus a nedavno se tu nekdo ptal na kabely a byl odkazany na kabel bez CanBusu. Tak jak to teda je? U nejakych jednotek byl problem ze po pripojeni diagnostiky se "umrtvila" muze nekdo napsat u kterych. Ja mam r.v. 04 takze snad nehrozi. Dik MaJkl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 normalny seriovy alebo USB pokiall na notebooku nemaš serial. mam aj taky aj taky a oba fachčia na 100% akurat som mal problem s jednou motorovou RJ Manetti Marelli na ktoru som sa nevedel dostať ale inak na všetko čo som zatial skušal som sa dostal CAN-BUS by si sa nedoplatil keby si chcel a je ti to zbytočné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkl.s Vloženo 27. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 Takze CANBUS je podporovan ale neni vyzadovan? chapu to dobre? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzik Vloženo 30. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2006 fabie ma diagnostiku po K-line,can bus sbernice je pouzita pro komunikaci mezi nekteryma jednotkama, neplest to dohromady. diagnostiku Can ma O II...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 30. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2006 presne tak ak chceš nove Golfy a Okti a Passaty diagnostikovať, bez CAN sa nedostaneš nikam, akurat na motorovú RJ, tá ma ešte K-Line. Na Fabiu stačí K-Line, ja mam z www.id2.cz aj serial aj USB. Serial sa mi podarilo vpratať do konektoru, takže tam nemam žiadnu krabičku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkl.s Vloženo 2. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2006 Tak to trosku ozivim. Dneska sem zkousel diagnostiku moji fabky a nemuzu se dostat na RJ Motoru, hodi to chybu: Prilis mnoho prenosovych chyb pro dalsi pokracovani! Na pristroje, klimu, komfort system a autoradio bez problemu ale ten motor nic:-( Kde je chyba nebo kde delam chybu? Dik MaJkl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.pecoun Vloženo 2. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2006 jakou komunikaci ma roomster ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 2. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2006 Tak to trosku ozivim. Dneska sem zkousel diagnostiku moji fabky a nemuzu se dostat na RJ Motoru, hodi to chybu: Prilis mnoho prenosovych chyb pro dalsi pokracovani!Na pristroje, klimu, komfort system a autoradio bez problemu ale ten motor nic:-( Kde je chyba nebo kde delam chybu? Dik MaJkl ty myslím nerobíš nikde chybu..mne s mojím to tiež na tvojom motore nešlo a nevedno prečo...máš RJ MANETTI MARELLI. s inými som zatim problem nemal.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkl.s Vloženo 2. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2006 (editace) jj, mam tam Marelli, takze mam smulu? nebo je existuje nejaky reseni(jinej soft) Jo a jeste se nemuzu dostat na ABS, Centralni zamykani a ASR. Ma to fabie jako samostatny jednotky nebo je to obsazeny v jine. Jinak ABS,CZ i ASR mam Editováno: 3. Prosinec 2006, autor: majkl.s Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkl.s Vloženo 23. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 Takze vyreseno, stacilo v nastaveni VAG-COM u polozky KW2 Delay zmenit hodnotu z 30 na 15 a uz to jede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
street-dog Vloženo 14. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2015 Zdravíčko, mám F1 2006 1,4 16V 74kW, motor BBZ a chtěl bych si pořídit diagnostický kabel ... je tento vhodný ? http://www.motordiag.cz/produkt/fast-KKL-USB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sparco gti Vloženo 14. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2015 (editace) Zdravíčko, mám F1 2006 1,4 16V 74kW, motor BBZ a chtěl bych si pořídit diagnostický kabel ... je tento vhodný ? http://www.motordiag.cz/produkt/fast-KKL-USB vcds Editováno: 14. Říjen 2015, autor: sparco gti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas89 Vloženo 14. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2015 Doporucite mi nejaky kabel na diagnostiku + nejake to nastaveni auta? Mam OII 06 diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sparco gti Vloženo 15. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2015 vcds Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barosmilan Vloženo 15. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2015 vcdsCo to je vcds? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 15. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2015 možná by bylo dobré říci pro jaké účely? Pokud se jedná pouze o diagnostiku, tedy vyčtení závad a mazání chyb, stačí opradu ten kkl. Pokud i nějaké kódování k tomu, tak pak jedině už ten VCDS HEX Can kabel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas89 Vloženo 15. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2015 (editace) Urcite by sem chtel i to zakladni kodovani Vcds. O to. Sem premejslel. Ale jakej koupit? Na aukru jsou levny. Ale aby fungovaly. Da se sehnat origo kolem 2 tis? Popripade kde. Diky Editováno: 15. Říjen 2015, autor: tomas89 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
street-dog Vloženo 16. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2015 malta: Díky moc to by mě stačilo, když budu potřebovat něco nakódovat zajedu do servisu. Takže vyčtení a mazání chyb u Fabie 2006 KKL kabelem půjde ? A nastavení škrtící klapky tím půjde taky ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 16. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2015 chyby a mazání ano, klapka ale asi ne, pro čtení a mazání používám i na Roomovi MR 2008 bez problémů, klapku a nastavení EGR ventilu jsem s tímto kabelem ale dělal jen na Fábuli MR2004. Pozor však na OS na noťasu, na který to budeš dávat, až po Visty OK, W7 pouze starter (32 bit verze), na 64bit to nedáš, musel by sis udělat duplicitní W (třeba XP) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
street-dog Vloženo 16. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2015 Aha tak na to asi kašlu mám na ntb W10 64bit a nebo udělat ten virtuální W XP. Ještě se zeptám já myslel, že Fabia 2006 je stejná jako 2004 ne ? V roce 2004 už přece byl facelift tak by měla být stejná jako 2006 ne ? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladiktm Vloženo 16. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2015 facelift fabie tj. model 2005 prisel po prazdninach 2004. novy origo kabel s licenci vcds posledni verze dostanes za 6,5tis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ix9 Vloženo 16. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2015 Aha tak na to asi kašlu mám na ntb W10 64bit a nebo udělat ten virtuální W XP. Ještě se zeptám já myslel, že Fabia 2006 je stejná jako 2004 ne ? V roce 2004 už přece byl facelift tak by měla být stejná jako 2006 ne ? Díky ja som na win 10 64 bit spustil a úspešne použil vag 304 na win 7 64 bit nešiel ale na 10 cez nastavenie kompatibility ano. Dokonca som tam spustil aj VIS čo na win7 musím len cez virtualpc z winxp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rados_ Vloženo 18. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2015 A jaký kabel použít pro Fábii, rok výroby 03/2003...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunda Vloženo 18. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2015 staci ti kkl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rados_ Vloženo 21. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2015 a lze pomocí něj např. i provést základní nastavení škrtící klapky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.