Listopad 7, 20195 r Tady je fajn zjisteni, ze skodovka to vse dala do cocek, misto cocka/parabola jako to je napr. u S3FL.
Únor 28, 20214 r Dobrý den,koupil jsem si ted novou Škodu Octávi 4 ve výbavě Activ + 125let. Nějaké věci jsem si tam připlatil,ale hodně mě překvapilo,že mi zadní světla svítí jen na půl. Myslím tím,že jsou osvětleny jen kraje a ty co jsou na pátých dveřích nesvítí. Podle prodejce je vše v pořádku. Což se mi nezdá,jelikož jsem se nikde nedočetl,že by to tak mělo být. Ani v ofiko konfiguraci vozu nic takového nebylo uvedeno. Dá se s tím něco dělat,jako že by to šlo zprovoznit nějak softwarově? Díky.
Únor 28, 20214 r To je u Škodovky standard, že svítí u nižších verzí jen okraje. Má to tak i Kodiaq nebo Superb.
Březen 30, 20214 r @Martab No nevím, jestli se od 8. března nezměnil ceník, ale aktuálně se i u RSa za Top LED zadní světla (vč. zadní kamery) připlácí 8.100,-- Kč.
Březen 30, 20214 r Tak asi změna, já vycházel z: https://www.autojarov.cz/uploads/models/attachments/skoda/octavia-cenik.pdf
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.