AlikP3 Vloženo 7. Listopad 2019 Vloženo 7. Listopad 2019 me zaujaly vic zadni dynamicka svetla Citovat
M_ike Vloženo 7. Listopad 2019 Vloženo 7. Listopad 2019 Tady je fajn zjisteni, ze skodovka to vse dala do cocek, misto cocka/parabola jako to je napr. u S3FL. Citovat
Fifacek Vloženo 28. Únor 2021 Vloženo 28. Únor 2021 Dobrý den,koupil jsem si ted novou Škodu Octávi 4 ve výbavě Activ + 125let. Nějaké věci jsem si tam připlatil,ale hodně mě překvapilo,že mi zadní světla svítí jen na půl. Myslím tím,že jsou osvětleny jen kraje a ty co jsou na pátých dveřích nesvítí. Podle prodejce je vše v pořádku. Což se mi nezdá,jelikož jsem se nikde nedočetl,že by to tak mělo být. Ani v ofiko konfiguraci vozu nic takového nebylo uvedeno. Dá se s tím něco dělat,jako že by to šlo zprovoznit nějak softwarově? Díky. Citovat
beuticek Vloženo 28. Únor 2021 Vloženo 28. Únor 2021 To je u Škodovky standard, že svítí u nižších verzí jen okraje. Má to tak i Kodiaq nebo Superb. Citovat
Martab Vloženo 8. Březen 2021 Vloženo 8. Březen 2021 Od TOP zadních světel, standardně pro RS nebo Style s paketem Plus. Citovat
Rapid1.0 Vloženo 30. Březen 2021 Vloženo 30. Březen 2021 @Martab No nevím, jestli se od 8. března nezměnil ceník, ale aktuálně se i u RSa za Top LED zadní světla (vč. zadní kamery) připlácí 8.100,-- Kč. Citovat
Martab Vloženo 30. Březen 2021 Vloženo 30. Březen 2021 Tak asi změna, já vycházel z: https://www.autojarov.cz/uploads/models/attachments/skoda/octavia-cenik.pdf Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.