Březen 23, 200718 r Jsou to víceméně dvojčata, který se budou dokonce vyrábět na jedné lince jj, ale Kia má aspoň dle mýho blíž k místnímu vzhledu
Březen 24, 200718 r jj, ale Kia má aspoň dle mýho blíž k místnímu vzhledu Souhlas, mě se taky Cee´d líbí mnohem víc
Květen 12, 200718 r Tak jsem koukal na originální příslušenství a musím říct, že tyto spoilery se mi moooc líbí
Květen 12, 200718 r Autor camron: Ceed s prívlastkom XR bol vystavený na bratislavskom autosalóne. Vyzeral vcelku fajn, akurát pri lakovaní spojlerov akosi netrafili odtieň Ešte doplním, že Ceedov u nás začína pomaly ale isto pribúdať a nie je problém stretnúť ich aj v menších mestách a dedinách Pri cestách necestách po našej domovine sa zvyknem zabávať tým, že počítam napr. počet Ceedov a Roomsterov, ktoré stretnem. Zatiaľ vždy Ceed vyhral
Květen 13, 200718 r camron: Ceed s prívlastkom XR bol vystavený na bratislavskom autosalóne. Vyzeral vcelku fajn, akurát pri lakovaní spojlerov akosi netrafili odtieň Ešte doplním, že Ceedov u nás začína pomaly ale isto pribúdať a nie je problém stretnúť ich aj v menších mestách a dedinách Pri cestách necestách po našej domovine sa zvyknem zabávať tým, že počítam napr. počet Ceedov a Roomsterov, ktoré stretnem. Zatiaľ vždy Ceed vyhral Šmarjá, tohle vystavit.....to musí zarazit i osobu se zbytky zraku........
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.