Gil Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 Jsou to víceméně dvojčata, který se budou dokonce vyrábět na jedné lince Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 Jsou to víceméně dvojčata, který se budou dokonce vyrábět na jedné lince jj, ale Kia má aspoň dle mýho blíž k místnímu vzhledu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 24. Březen 2007 Sdílet Vloženo 24. Březen 2007 jj, ale Kia má aspoň dle mýho blíž k místnímu vzhledu Souhlas, mě se taky Cee´d líbí mnohem víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camron Vloženo 12. Květen 2007 Sdílet Vloženo 12. Květen 2007 Tak jsem koukal na originální příslušenství a musím říct, že tyto spoilery se mi moooc líbí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 12. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2007 camron: Ceed s prívlastkom XR bol vystavený na bratislavskom autosalóne. Vyzeral vcelku fajn, akurát pri lakovaní spojlerov akosi netrafili odtieň Ešte doplním, že Ceedov u nás začína pomaly ale isto pribúdať a nie je problém stretnúť ich aj v menších mestách a dedinách Pri cestách necestách po našej domovine sa zvyknem zabávať tým, že počítam napr. počet Ceedov a Roomsterov, ktoré stretnem. Zatiaľ vždy Ceed vyhral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camron Vloženo 13. Květen 2007 Sdílet Vloženo 13. Květen 2007 camron: Ceed s prívlastkom XR bol vystavený na bratislavskom autosalóne. Vyzeral vcelku fajn, akurát pri lakovaní spojlerov akosi netrafili odtieň Ešte doplním, že Ceedov u nás začína pomaly ale isto pribúdať a nie je problém stretnúť ich aj v menších mestách a dedinách Pri cestách necestách po našej domovine sa zvyknem zabávať tým, že počítam napr. počet Ceedov a Roomsterov, ktoré stretnem. Zatiaľ vždy Ceed vyhral Šmarjá, tohle vystavit.....to musí zarazit i osobu se zbytky zraku........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.