Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Ale přes diagnostiku by to mohlo nahlasit nějakou chybu ne?

Diagnostika nic. Viz. Uryvek z clanku ze Sveta motoru. 

0CDC9D6C-514A-42D5-921D-3E0E975A2820.jpeg

• 2 roky později...

Takhle vypada haldex cerpadlo kdyz se vymeni jenom olej jak je v servisnim planu 

IMG_8235.jpeg

IMG_8236.jpeg

IMG_8237.jpeg

@roubic po kolika km to je ? Po prvních 60 tisících ?

@stanmarJa mel v servisce 4 roky bez omezeni km ted ma auto 140tis cca takze to je cca 7 let  a jedna vymena probehla v ramci servisu zaruky ted uz nema tak jsem si nechal vymenit komplet cele

Upraveno od roubic

• 1 měsíc později...

na kolik te ta cela sranda vysla?

@michalisko delal  mi to kamos v servisu vse z originalu a  cenu fakt netusim byli tam rozvody a dalsi veci ale za me cca 3-4 max vic to nebude ten original olej je drahej 

IMG_20230711_222827.thumb.jpg.fd63dd55c69faa702781774377e09e46.jpgAhojte! Mám na Superbe 195k km a čerstvá skúsenosť, že je  potreba meniť olej aj v rozvodovke aj Haldexe+ vyčistenie sitka na čerpadle  á 60k km v jednej etape. Ja som menil iba olej v Haldexe podľa návodu a dopadlo to teraz tak, že začala hučať zadná náprava. Hluk išiel z pravej strany- výmena ložiska náboja, ale hluk stále a tak došlo k výmene komplet Haldexu+ rozvodovky za repas. A ostalo ticho. Ak chcete ušetriť dosť peňazí a ..., tak meňte obidve náplne! 

Upraveno od didimb

A toto je presne dôvod pre ktorý by mal každý zvážiť kúpu 4x4, a pri jazdenom vozidle to platí dvojnásobne.

@didimb: Jak se ti ten zvuk projevoval? Při při zrychlování v určité rychlosti nebo to hučelo stále i při konstantní rychlosti? 
Řeším podobný hluk, zatím mám po repasi rozvodovky.

• 3 týdny později...
V 13. 7. 2023 na 23:51, spirito napsal:

@didimb: Jak se ti ten zvuk projevoval? Při při zrychlování v určité rychlosti nebo to hučelo stále i při konstantní rychlosti? 
Řeším podobný hluk, zatím mám po repasi rozvodovky.

Hučanie začalo pri cca. 40km/h do 60km/h a od 80km/do max. Lenže ty máš po repase rozvodovky, tak potom neviem. Pošlem ti kontakt na servis na SK a zavolaj mu, pravdepodobne ti poradí oveľa viac.

@didimb příspěvek přímo nad sebou se necituje, viz pravidla fóra!

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.