Květen 17, 20232 r @stanmarJa mel v servisce 4 roky bez omezeni km ted ma auto 140tis cca takze to je cca 7 let a jedna vymena probehla v ramci servisu zaruky ted uz nema tak jsem si nechal vymenit komplet cele Upraveno Květen 17, 20232 r od roubic
Červenec 8, 20232 r @michalisko delal mi to kamos v servisu vse z originalu a cenu fakt netusim byli tam rozvody a dalsi veci ale za me cca 3-4 max vic to nebude ten original olej je drahej
Červenec 12, 20232 r Ahojte! Mám na Superbe 195k km a čerstvá skúsenosť, že je potreba meniť olej aj v rozvodovke aj Haldexe+ vyčistenie sitka na čerpadle á 60k km v jednej etape. Ja som menil iba olej v Haldexe podľa návodu a dopadlo to teraz tak, že začala hučať zadná náprava. Hluk išiel z pravej strany- výmena ložiska náboja, ale hluk stále a tak došlo k výmene komplet Haldexu+ rozvodovky za repas. A ostalo ticho. Ak chcete ušetriť dosť peňazí a ..., tak meňte obidve náplne! Upraveno Červenec 12, 20232 r od didimb
Červenec 13, 20232 r A toto je presne dôvod pre ktorý by mal každý zvážiť kúpu 4x4, a pri jazdenom vozidle to platí dvojnásobne.
Červenec 13, 20232 r @didimb: Jak se ti ten zvuk projevoval? Při při zrychlování v určité rychlosti nebo to hučelo stále i při konstantní rychlosti? Řeším podobný hluk, zatím mám po repasi rozvodovky.
Srpen 1, 20232 r V 13. 7. 2023 na 23:51, spirito napsal: @didimb: Jak se ti ten zvuk projevoval? Při při zrychlování v určité rychlosti nebo to hučelo stále i při konstantní rychlosti? Řeším podobný hluk, zatím mám po repasi rozvodovky. Hučanie začalo pri cca. 40km/h do 60km/h a od 80km/do max. Lenže ty máš po repase rozvodovky, tak potom neviem. Pošlem ti kontakt na servis na SK a zavolaj mu, pravdepodobne ti poradí oveľa viac.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.