tomas89 Vloženo 10. leden 2021 Sdílet Vloženo 10. leden 2021 Ale přes diagnostiku by to mohlo nahlasit nějakou chybu ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.sv Vloženo 10. leden 2021 Sdílet Vloženo 10. leden 2021 Diagnostika nic. Viz. Uryvek z clanku ze Sveta motoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roubic Vloženo 16. Květen 2023 Sdílet Vloženo 16. Květen 2023 Takhle vypada haldex cerpadlo kdyz se vymeni jenom olej jak je v servisnim planu 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 17. Květen 2023 Sdílet Vloženo 17. Květen 2023 @roubic po kolika km to je ? Po prvních 60 tisících ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roubic Vloženo 17. Květen 2023 Sdílet Vloženo 17. Květen 2023 (editace) @stanmarJa mel v servisce 4 roky bez omezeni km ted ma auto 140tis cca takze to je cca 7 let a jedna vymena probehla v ramci servisu zaruky ted uz nema tak jsem si nechal vymenit komplet cele Editováno: 17. Květen 2023, autor: roubic 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalisko Vloženo 7. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2023 na kolik te ta cela sranda vysla? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roubic Vloženo 8. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2023 @michalisko delal mi to kamos v servisu vse z originalu a cenu fakt netusim byli tam rozvody a dalsi veci ale za me cca 3-4 max vic to nebude ten original olej je drahej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
didimb Vloženo 12. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2023 (editace) Ahojte! Mám na Superbe 195k km a čerstvá skúsenosť, že je potreba meniť olej aj v rozvodovke aj Haldexe+ vyčistenie sitka na čerpadle á 60k km v jednej etape. Ja som menil iba olej v Haldexe podľa návodu a dopadlo to teraz tak, že začala hučať zadná náprava. Hluk išiel z pravej strany- výmena ložiska náboja, ale hluk stále a tak došlo k výmene komplet Haldexu+ rozvodovky za repas. A ostalo ticho. Ak chcete ušetriť dosť peňazí a ..., tak meňte obidve náplne! Editováno: 12. Červenec 2023, autor: didimb 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 13. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2023 A toto je presne dôvod pre ktorý by mal každý zvážiť kúpu 4x4, a pri jazdenom vozidle to platí dvojnásobne. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spirito Vloženo 13. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2023 @didimb: Jak se ti ten zvuk projevoval? Při při zrychlování v určité rychlosti nebo to hučelo stále i při konstantní rychlosti? Řeším podobný hluk, zatím mám po repasi rozvodovky. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
didimb Vloženo 1. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2023 V 13. 7. 2023 na 23:51, spirito napsal: @didimb: Jak se ti ten zvuk projevoval? Při při zrychlování v určité rychlosti nebo to hučelo stále i při konstantní rychlosti? Řeším podobný hluk, zatím mám po repasi rozvodovky. Hučanie začalo pri cca. 40km/h do 60km/h a od 80km/do max. Lenže ty máš po repase rozvodovky, tak potom neviem. Pošlem ti kontakt na servis na SK a zavolaj mu, pravdepodobne ti poradí oveľa viac. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 2. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2023 @didimb příspěvek přímo nad sebou se necituje, viz pravidla fóra! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.