radekc Vloženo 10. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2019 (editace) Zdravím, mám dotaz ohledně dodatečného dodělání asistenta hlídání jízdy v pruhu. Koupil jsem nově Kodiqa výbava L&K a trochu mne překvapilo, že tohoto asistenta nemá stejně jako upozornění na značky. Vím, že tu už podobné téma bylo a řeší se to kamerou za sklem, zajímá mne jak je to, ale u této verze. Auto má light assist a má i ACC takže ta kamera by to měla snad podporovat nebo se mýlím? Nebo se dělá X druhů kamer a každá podporuje něco jiného? Díky Editováno: 10. Prosinec 2019, autor: radekc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 10. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2019 Bohužel to je horší kombinace než bez light asistenta...tady se musí mimo všeho co je zde v jiném tématu uvedeno vyměnit i vnitřní zrcátko - tj. přední sklo, kamera, zrcátko, plasty + kabeláž.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radekc Vloženo 10. Prosinec 2019 Autor Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2019 tak díky za info, to se holt bude muset manželka bez toho obejít, ale jak to píšeš tak to za pár korun asi nebude :D, trochu mi vadí, že auto co má mít top výbavu je bez toho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l79 Vloženo 11. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2019 @radekc tak to jsi asi nekonfiguroval auto sám, když tam nemáš co by jsi chtěl ne? To, že je výbava L&K ještě neznamená, že má úplně všechno, záleží co si kdo vybere a věř, že oproti "základní výbavě" všech stupňů výbavy je vždycky ještě co přidat. Jinak ten Lane assist není zas taková pecka. Nevím jaká je manželka řidička, ale mojí ženský to dokonce vadí, když ji to zasahuje do řízení a mele s volantem, já už jsem si zvykl, ale znovu bych si to už asi nepořídil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 12. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2019 Lane asistent jo o zvyku, ale stačí první mikro spánek na dlouhé cestě a nenecháš na něj dopustit. To ani nemluvím o asistentu dálkových který je o třídu jinde oproti kameře v zrcátku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libormich Vloženo 12. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2019 Případně si na dálnici vytáhnout láhev s pitím, odšroubovat vršek oběma rukama, tím pádem se nepolít a v klidu se napít. A pak zase chytnout volant. Samozřejmě při tom sledovat provoz, to je snad jasné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LEdit Vloženo 3. Únor 2020 Sdílet Vloženo 3. Únor 2020 Můžete mi někdo potvrdit, že vám auto umí na dálnici při zapnutí blinkru přejet z pruhu do pruhu samo. Nevím jak se to jmenuje, nemůžu to za boha nikde najít, ale v Audi mi to funguje a v Kodiaqu ne, přitom na 100% vím, že to dělal a uměl. Jenže jak s tím nejezdím a mám více aut, tak nevím kde to nastavit. Díky moc. Servis tvrdí, že to neumí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSK Vloženo 3. Únor 2020 Sdílet Vloženo 3. Únor 2020 Servis má pravdu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndrejK1 Vloženo 16. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2020 Pozdravujem. Chcem sa pýtať o dokódovanie lane assist spolu s Traffic jam a odblokovaním obrazu Amundsena MIB 3 modelového roku 2021. Má s tým niekto skúsenosti pre MR 2021? Ď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 16. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2020 LEdit: Jmenuje se to Asistent pro předjíždění.U škodovek ho bude mít jako první Enyaq iV a časem bude i v dražších modelech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetriCZECH Vloženo 16. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2020 Za mě se jedná o jeden z nejméně potřebných asistentů. Netýká se samozřejmě již používaného asistenta, který řidiči zakáže odbočit, tj. zasáhne mu do řízení, když chce změnit pruh a senzory zaznamenají přibližující se vozidlo zezadu - ten vidiím jako prospěšný. Ale chápu, že autonomita se blíží stále blíž a blíž... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LEdit Vloženo 17. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2020 Mě přijde že ty asistenti v Kodiaqu nějak umírají 😀, už to ani samo nebrzdi, když si to pučím a čumím na ženský. 1/10 to zafunguje, ale chodce toho by to vždycky na pohodu přejelo. To přejíždění z pruhu do pruhu to fakt neumí, při zaplém LA to klidně pošle do auta vedle, jelikož blikající kontrolky v zrcátku si žena občas nevšimne, hlavně při rychlých změnách pruhů (nájezd a přejezd přes pruhy na odbočení apod.) Kdyby to aspoň zapipalo. Nevěřím tomu, v servisu vše prej OK, ale co to má umět sami neví. Jak ty auta střídám, tak škodovce v asistentech bdělosti nevěřím. Ale adaptivní tempomat funguje na 100%. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acom Vloženo 18. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2020 Line assist jsem mel ted tyden v Tarracu. Jen jsem se podruhe utvrdil v tom, ze je k nicemu. V Kodiaqu mam jen adaptivni tempomat a s nim max spokojenost. Hlidani mrtveho uhlu je takove jakesi pomale. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mjedle Vloženo 14. Ledna Sdílet Vloženo 14. Ledna Dodělával jste někdo line asistent, light asistent a rozpoznávání značek bez výměny čelního skla? Pokud ano mohli byste se podělit o informace? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l79 Vloženo 14. Ledna Sdílet Vloženo 14. Ledna Osobně mám vše ve výbavě, ale pokud máš technické dotazy doporučuji obrátit se zde: Vítejte - Auto-prestavby.cz. Pár lidí z klubu využilo a max spokojenost. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasNev Vloženo 6. Srpna Sdílet Vloženo 6. Srpna Mám Kodiaqa 2018. Kupoval jsem ho jako starší kus. Mám rozpoznávání značek, adaptivní tempomat, ale chybí mi line assist. Byl by někdo schopný říct, zda je aktivovat, případně zprovoznit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.