sr5 Vloženo 29. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2006 Ahoj, nejde mi žárovka v popelníku. Jaká tam je ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 29. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2006 Ahoj, nejde mi žárovka v popelníku. Jaká tam je ? drahá a mrňavá Rozdělej popeník, vytáhni ji a kup ve Škodovce tu samou. Je to žárovka zabastlená v plastu, nerozdělává se to, je to jako celek. Ale cenu si už nějak nepamatuju. Jen vím, že to bylo kurevsky drahé na to, jaká je to pitchovinka. Ale neboj, je to v řádu stokorun, jen mi to přišlo nehorázná cenovka za skoro nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 29. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2006 jo, a liší se to podle roku výroby a možná i verze. Doporučuju vyndat a se vzorkem vyrazit na nákup nové. Jinde než v autorizáku to asi nekoupíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 29. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2006 U modelu 2001 jsem tam nacpal jen samotnou mrňavou skleněnku. Už to nevím jistě ale asi 1,2 watu. Fousky se musí odehnout dopředu o 180stupňů a zasunout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shotek Vloženo 4. Únor 2007 Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 Taky mi nesvítí popelník. Jak se k té žárovce leze? To se vycvakne manžeta od řadičky a tam jsou tuším šroubky co drží ten popelník a celej se musí vyndat ven? Nebo jak? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 4. Únor 2007 Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 Taky mi nesvítí popelník. Jak se k té žárovce leze? To se vycvakne manžeta od řadičky a tam jsou tuším šroubky co drží ten popelník a celej se musí vyndat ven? Nebo jak? Dík 4 šroubky... musí jít ven... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barbarosa Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 ptal jsem se na tu žárovičku ve Škodovce na Jarově a bylo mi řečeno, že stojí 250,- Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanson Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 To sou Pěkný datle.Ža se nestydí.Mě to taky nesvítí,ale věřím že to nějak zbastlím skleněnkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esař Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 Taky mě to nesvítilo a vyřešil sem to tak že sem místo té původní žárovky dal celoskleněnou 12V 1,2W. Z patice sem vytáhl ty dva kontakty,a do těch dírek ponich sem zasunul drátky ze žárovky a ty kontakty sem tam zatlačil spátky.Cena opravy - pár korun za žárovku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barnaby Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 Taky mě to nesvítilo a vyřešil sem to tak že sem místo té původní žárovky dal celoskleněnou 12V 1,2W. Z patice sem vytáhl ty dva kontakty,a do těch dírek ponich sem zasunul drátky ze žárovky a ty kontakty sem tam zatlačil spátky.Cena opravy - pár korun za žárovku jo jo, také jsem to řešil podobně. Vytáhnout (opatrne) starou žarovku z palstove objímky a koupit novou stejne velikosti. Popelník mi svítí a je to ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanson Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 Už svítím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tunak Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 pouzit sa da aj "pristrojova" ziarovka na 12V, dostat ich za par kacek v obchodoch s elektrosuciastkami. su biele a da sa na ne kupit aj silikonova farebna cepicka -- Irenko, ja nechcu cepicku -- take ziarovky sa daju pouzit aj v autoradiach kde nie su ledky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanson Vloženo 8. Únor 2007 Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 JJ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.