MirekJ Vloženo 24. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2019 Ahojte, kto z vás môže podrobne popísať subjektívne pocity z akustického komfortu Kodiaqa modelová rada 2019 a vyššie? Zaujímalo by ma ako je to s tichom na palube v meste, na okreskách a na diaľniciach (aj vo vyšších rýchlostiach)... Je zaujímavé, že aktuálny CZ ceník má pre všetky výbavové rady príplatkovú položku "Rozšířené opatření pro tlumení hluku v interiéru" za 2000 Kč:) Prípadne ak by aj niekto mohol zrovnať so Superbom v podobnej výbave. Mal som mať budúci týždeň testovaciu jazdu Kodiaqa MR2020 L&K 140kw 4x4 TSI ale nejako to padlo... Díky vopred za akékoľvek postrehy:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LEdit Vloženo 24. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2019 Jezdit se s tím dá, i v diesel 190PS je při jízdě v poho, máme přední boční akustická okna a je to poslechem a pocitem tišší jak BMW X3 se stejným motorem 2.0D 190PS a akus. okny, ten má sice tišší a kultivovanejší, ale hluk kolem bočních oken je výrazně vyšší již při 60km/h. U Kodiaqa je nejvíc slyšet motor, hlavně za studena a při nízké zátěži. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSK Vloženo 25. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2019 A čo vlastne je v CZ cenníku: Rozšířené opatření pro tlumení hluku v interiéru" za 2000 Kč:) ??? U nás v cenníku akurát “Akustické bočné predné sklá” Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MirekJ Vloženo 25. Prosinec 2019 Autor Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2019 No je to zaujímavé, a čo som si robil CZ konfiguráciu tak Superb MR2020 má v L&K presne túto položku už v štandardnej výbave... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libormich Vloženo 25. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2019 Měl jsem Superb 3 Style, před FL, 2,0 TDi 140kW, 4x4 DSG. Teď mám Kodiaq L&K, stejnou motorizaci i převodovku a je mnohem tišší než ten Superb. Není tak tichý jako benzín, ten diesel je mírně slyšet, ale je to úplně v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrnca Vloženo 30. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2019 Ja mam Kodiaq 2.0 TSI 140kW L&K...Ale prechazel jsem ze Superb 2 2.0 TDI 125kW, takze mi to ted prijde ulne tiche...Pred predanim jsem premyslel o montazi odhlucneni ve dverich a kapote, ale zatim jsem od toho upustil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSK Vloženo 31. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2019 Položka čo je v ponuke v CZ cenníku, aký má kód? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radekrat Vloženo 28. Únor 2020 Sdílet Vloženo 28. Únor 2020 Mám na rs opatreni proti hluku a jsou to ty dvojitá skla vpředu. Podle mě to pomáhá dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tesi05 Vloženo 29. Únor 2020 Sdílet Vloženo 29. Únor 2020 Jak jsi to na RS objednal? Nic takového v konfigurátoru nevidím. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radekrat Vloženo 5. Březen 2020 Sdílet Vloženo 5. Březen 2020 Proste u prodejce me to nabidnuli, vysvetlili a objednali .. rozsirena opatreni proti hluku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mazo22 Vloženo 28. Duben 2020 Sdílet Vloženo 28. Duben 2020 Jak jsi to na RS objednal? Nic takového v konfigurátoru nevidím. Díky. Sucast family packuSent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thibi Vloženo 4. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2020 (editace) Robil som odhlucnenie na vsetkych dverach, najprv sa ani nie roku objavilo drncanie spod tapaciru a aj akusticky mi to nesedelo do ucha nakolko mam vybavu s Canton a som narocny posluchac. Vysledok je povedal by som podstatny. Sice by to chcelo este odhlucnit kapotu a mozno aj podlahu. Vtedy by to bolo idealne.Pouzil som to co pouzili A urobil som to presne ako oni urobili. Editováno: 5. Říjen 2020, autor: PTiCA odstraneni odkazu (reklama) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fidel2 Vloženo 22. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2020 V 28. 4. 2020 na 13:16, mazo22 napsal: Sucast family packu Sent from my iPhone using Tapatalk Ahoj, to je fotka okna? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.