brrrrm Vloženo 13. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2021 Môžeš vyskúšať: https://www.heatedwindscreen.com/acatalog/SKODA-FABIA-2014-ON-HEATED-WINDSCREEN-7818AGNH.html 🤞 Citovat These aftermarket heated windscreens are ideal for classic cars and Motorsport use where a heater / demister is generally not used to save weight. Heated screens are available for a wide range of both classic and modern vehicles and offer a simple solution to demisting without having to install a heater. The heated screen range has been developed to be an aftermarket direct replacement ensuring installation is as straightforward as possible. The screens simply operate from the 12V power supply through 2.5mm wiring and a 25A fuse, and can be left connected permanently (if required) despite only taking approximately 60 seconds to demist. All heated windscreens are dual circuit laminated and 'E' marked so are perfectly legal to use on road cars. Each screen element also carries a 12 month warranty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferokulda Vloženo 4. Květen 2022 Sdílet Vloženo 4. Květen 2022 Zdravím. Doporučíte prosím nějaký servis na výměnu předního skla, ať už autorizovaného Škoda, nebo neautorizovaného v Plzni či okolí, se kterým máte dobré zkušenosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 30. Květen 2022 Sdílet Vloženo 30. Květen 2022 Tak uz mam 5. celni sklo od vyroby... Udelame anketu a rebricek jestli me nekdo trumfne? 😁 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 30. Květen 2022 Sdílet Vloženo 30. Květen 2022 Čiže za 250000 km si zničil 4 sklá = 62500 km/sklo Ja som dostal 3. sklo pri 53000km, čiže mám spotrebu 53000/2 = 26500 km/sklo :D 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 30. Květen 2022 Sdílet Vloženo 30. Květen 2022 Za 139 000 km som mal menene len raz 🥺 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 30. Květen 2022 Sdílet Vloženo 30. Květen 2022 (editace) @brrrrmno, tak nejak, menil jsem minuly tyden v 249tis a neco. Ale. povidal pan, ze od posledni vymeny (skoro 2 roky presne) jsem najel skoro 100tis, tak pry dobre sklo 😂😂 Editováno: 30. Květen 2022, autor: epo 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 30. Květen 2022 Sdílet Vloženo 30. Květen 2022 @epo tak v tomto tě asi netrumfnu, k aktuálním 187 036 km, zatím jedna výměna, ale dívám se do záznamů v mobilu a nemám zapsáno kdy, musel bych se podívat na fakturu ze servisu, možná ještě podle fotek bych to dohledal edit: tak podle foto dohledáno, prasklo 18.2.2021 najeto cca 130 500 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 30. Květen 2022 Sdílet Vloženo 30. Květen 2022 Ha, já jsem na F3 za 85 896km neměl ani jednu výměnu okna😁 Dokonce i moje (teď už bývalá F1) měla za celých 260 000km stále původní okno z výroby🤪😊 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atlan Vloženo 30. Květen 2022 Sdílet Vloženo 30. Květen 2022 238tkm a stale povodne sklo. Tuk tuk. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lumirnavrat Vloženo 31. Květen 2022 Sdílet Vloženo 31. Květen 2022 Tak já zatím 3. Ale ja zase stihl 2 skla cca mesic od sebe. Půl roku po koupi auta.va jen díky tomu, že jsem šel na výměnu až po víkendu to nebyly 4. Bo to 2. to stihlo schytal 2x. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ExecutedDonut Vloženo 31. Květen 2022 Sdílet Vloženo 31. Květen 2022 Za minulý rok 3x: poprvé hned při koupi auta(březen), hradil původní majitel, pak někdy v průběhu léta odletěl kamínek od protijedoucího kamionu šlo na havarijko, vyměňováno u neautorizovaného servisu (ale smluvního partnera pojišťovny) tam mi poškrábali palubku! takže už nikdy příště a někdy ke konci roku se povedlo babettovému ďablovi mi rozbít okno potřetí, tentokrát už to šlo přes autorizovaný servis a když byli v tom tak sem je poprosil jestli mi nezamáznou poškrábaný lak u horní hrany okna (pravděpodobně poškrábané při řezání strunou při některé z předchozích výměn). letos klepu na dřevotřísku zatím nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 31. Květen 2022 Sdílet Vloženo 31. Květen 2022 Schválně jsem ti ho nerozbil😂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ExecutedDonut Vloženo 31. Květen 2022 Sdílet Vloženo 31. Květen 2022 nikde jsem nepsal, že to bylo schválně ale je pravda že tam ani není že omylem to je pravda :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 1. Červen 2022 Sdílet Vloženo 1. Červen 2022 😂😂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.