Publikováno Leden 6, 20205 r Zdravím, nemá někdo náhodu tohle radio v autě ? Android 10.1 palců, vypadá pěkně.
Leden 6, 20205 r Autor Na aliexpressu si člověk muže vybrat, mají tam i 4GB RAM, ale nikdy jsem od tamtud nic nekupoval. Nevíte jestli se pak platí ještě nějaké clo nebo něco.
Leden 6, 20205 r @bujko7 S tím doplatkem v ČR počítej. Aby to prošlo, musel by si mít hodně velké štěstí.
Leden 6, 20205 r Autor No já prave nevím jak to chodí, tak proto se ptám, jestli s tím nemá někdo nějakou zkušenost.
Leden 13, 20205 r Mam nieco podobne v Superbe. Vsetko funguje ako ma uz 3 roky. Jedine, co mi vadi je, ze Cina nema RDS, takze vidis iba frekvencie a nie nazov stanice.
Leden 16, 20205 r Toto : 9"Android 8.0 Octa/Quad CORE 2GB RAM Car Player Radio GPS No DVD for vw Volkswagen Golf Plus Passat CC Touran Tiguan Sharan Skoda Seat https://a.aliexpress.com/_c3PJEr
Leden 25, 20205 r Mám android z wish a už jsem odtamtud objednával mraky věcí a nic jsem navíc nikdy neplatil. To clo je u dražších věcí na Ali docela běžné. Jinak mám android 9.1 a 9" a funguje zatím super.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.