martin.rs Vloženo 6. leden 2020 Sdílet Vloženo 6. leden 2020 Zdravím, nemáte prosím někdo radu, kde sehnat nějaký držák tabletu na přední sedačku pro Kodiaq RS? Kvůli těm hloupým sportovním sedačkám tam nepasují klasické držáky :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klakson23 Vloženo 6. leden 2020 Sdílet Vloženo 6. leden 2020 (editace) Já to vyřešil suchým zipem. Tablet jsem dal do nějakého obalu, na ten jsem nalepil větší čtverec suchého zipu, aby tablet udržel. Přes opěrku jsem natáhnul protikus suchého zipu. Široký přesně do toho otvoru v opěrce. Funguje to skvěle. Jednoduchá instalace. Něco podobného se dá koupit třeba na wish, viz obrázek Editováno: 6. leden 2020, autor: klakson23 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dracisko Vloženo 24. leden 2020 Sdílet Vloženo 24. leden 2020 Zdravím všechny, já jsem se rozhodnul pro tento produkt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuchar7 Vloženo 24. leden 2020 Sdílet Vloženo 24. leden 2020 to je šito na zakázku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dracisko Vloženo 24. leden 2020 Sdílet Vloženo 24. leden 2020 Šije to člen německého Octavia fóra, jen si vyberes co tam chces mit. Muzu poslat kontakt Prikladam mou komunikaci s vyrobcem: Hier eine kleine Übersicht sowie Preise pro Einheit: Kopfstützenüberzug (75€) Rückenlehnenschoner (15€) Befestigung eines Rückenlehnenschutz (10€) TFY-Universal-Tablethaterung (20€) Befestigung einer Tablethalterung (10€) Trittschutz unterhalb des Rückenlehnenschoners incl. Befestigung (10€) VRS-Stickerei (25€) Du kannst natürlich auch alles individualisieren lassen... Individueller Rückenlehnenschutz incl. Kopfstützenüberzug (ab 120€) Individuelle Stickerei (ab 25€) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSK Vloženo 24. leden 2020 Sdílet Vloženo 24. leden 2020 Ale to je na športové sedadlá O3 a Superb 3. Kodiaq, Karoq, Kamiq, Scala, O4, maju inak riešené športové sedadlá, s otvorom operadla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dracisko Vloženo 24. leden 2020 Sdílet Vloženo 24. leden 2020 Ano, na obrazku je Superb 3, ale udajne dela i na Kodiaq. dal jsem to jen pro predstavu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin.rs Vloženo 30. leden 2020 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2020 Super,diky za tip! Muzu poprosit ten kontakt? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drak Vloženo 2. Únor 2020 Sdílet Vloženo 2. Únor 2020 https://die-sattlerei.com Ma konfigurator na teto adrese Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x-man Vloženo 2. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2020 Tak jsem si s tím malinko pohrál a jde to :-) trošku meření a řezání :-) pak jsem vnitřek vyplnil termoplastem (z Alliexpresu) na oba by mělo stačit cca 100g balení. Postupně vždy jednu stranu vyplnit termolastem a zasunout do sedačky (nejlépe oblepit izolepou ať si ji nepošrábete) a nechat vychladnout, po vyndaní doupravit termoplast. Takhle postupovat i na druhé straně. Pak termoplast přestříkat černou barvou a poté nalepil samolepící gumovou podložku (z OBI - pod nábytek), šla by použít asi i samolepící flís nebo plsť. Rozměry jsou orientační, taže raději větší a pak dopilovat!!! Sprotline_holder_vid.mp4 1 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waikiki Vloženo 2. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2020 Pěkné, a drží to tam fest? Aby to případně nezranilo při nehodě spolujezdce? Aby to neměl jak gilotinu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x-man Vloženo 2. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2020 Jo drží, jestli víš na jakém principu se ten držák zajišťuje (musí se "zlomit" zandat,narovnat a zastrčit držák na telefon, kterým se zajistí, že nejde zase "zlomit"), tak to vypadnout asi ani nemůže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waikiki Vloženo 2. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2020 Dle toho videa to moc pevně nevypadá. Nejde asi ani tak o "odjištění" zlomením, jako jsem spíš myslel, že by se to proříznutí rozlomilo vahou tabletu + zrychlením při nehodě a uvolnilo se to do zátylku spolujezdce případně třeba i s tím plastovým lemem sedačky. Nezkoušel jsem, jak moc tam drží, přeci jen je originál držák na kovových tyčkách opěrky a tady v plastu. Já jsem vymýšlel trošku jiný způsob, na stranu do sedačky vyříznout desku, do ní zatavit matice, druhou desku dát na zadní stranu a protáhnout šrouby a stáhnout to k sobě. Drželo by to v celém rámečku sedačky a následně bych přišrouboval držák. Ty máš origo držák, to by se to muselo ještě zapasovat. Všechno bych to dělal svářečkou na plasty s následným vytmelením a vybroušením + lesklá černá nahoru. Akorát to mám jen v hlavě a až se budu v zimě nudit, tak to snad zrealizuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x-man Vloženo 3. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2020 jo taky není špatný nápad, tak zkus zrealizovat a uvidíme, jestě mě napadlo zkusit to nějak vytisknout na 3D tiskárně, nějaký uchycení do sedačky. Jinak všichni tak nějak "argumentují" co při nehodě, ona jako jestli bude telefon,tablet v tom držáku nebo ho dotyčná osoba bude držet v ruce nebo bude odložený vedle na sedačce, tak si myslím,ž e o malinko víc bude držet v držáku než v ruce, ale vůbec nepolemizuji o tom, že se to může v případě nehody utrhnout. Takže kdyby měl někdo zkušenost s návrhnem pro 3D tisk, můžeme zkusit "něco" vymyslet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waikiki Vloženo 3. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2020 Já vím, že v případě nehody je to složité, spíš mi šlo o to, že se třeba spolujezdci díky pytlíkům a pásům "nic" nestane a dostane do míchy ránu držákem "samodomo" nebo ho bude mít za zádama a při zpětném nárazu do sedačky se o něj zraní. Přeci jen originál je uchycený v železe a má pevně orámované hrany s nějakou pevností. To ten rámeček v sedačce asi tak pevně uchycený nebude. Já se do toho budu pouštět až na zimu, teď na to není čas. A ještě jsem koukal do O3RS, kde nejsou ani ty díry v opěrce, že tam asi jsou v sedačce, jen není v potahu, tak by to šlo udělat jako celou skrytou montáž a jen narušit decentně potah na výstupu. Ohledně 3D tisku vůbec nemám zkušenost, s pevností takového výrobku, ale taky asi dobrá varianta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSK Vloženo 16. Ledna Sdílet Vloženo 16. Ledna Tak už netreba nič vyrábať, čarovať, už existuje originál ŠA. Ešte nie je uvoľnený v predaji, ale asi otázka pár dní, cena údajne by mala byť cca do 7,-€ ( cena nie je na 100 % !!! ) Foto z katalógu príslušenstva Kodiaq 1 ( 12/2023 ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bender1 Vloženo 23. Února Sdílet Vloženo 23. Února Viz poslední příspěvek. Škoda má v plánu brzy prodávat adaptér i pro sportovní sedadla. Mají ho již i v marketingových prospektech k O4 FL, předpokládám, že rozměry budou stejné a tedy použitelné i pro všechny ostatní Škoda vozy se “sport seats”. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 23. Února Sdílet Vloženo 23. Února Však už je držák v prodeji. (Foto z netu) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bender1 Vloženo 23. Února Sdílet Vloženo 23. Února Já ho teda nikde nemůžu najít 😃 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.a.r.e.k Vloženo 23. Února Sdílet Vloženo 23. Února na cz/sk este pravdepodobne nieje este som ho na eshope nevidel 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l79 Vloženo 27. Února Sdílet Vloženo 27. Února https://www.obautodily.cz/smart-holder-skoda-adapter-pro-sportovni-sedadla-rs-sportline-original-15452cz3254/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.a.r.e.k Vloženo 28. Února Sdílet Vloženo 28. Února už je dostupný od včera aj na skoda eshope Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michi07 Vloženo 29. Února Sdílet Vloženo 29. Února (editace) Jen dávejte pozor, který typ sportovních sedadel máte, protože je více druhů. Na OB autodílech to mají zrovna špatně - obecně uvedené, protože uvádí, že jde o produkt pro všechny RS sedadla s otvorem a tak to není, protože otvory ve sportovních sedadlech jsou různé: 655061128 (tohle je pro Kodiaq I. generace): Na eshopu to je správně: Smart Holder - adaptér pro sportovní sedadla | Praktické doplňky | Vnitřní výbava vozu | Pro váš vůz | Katalog | Česká republika (skoda-auto.cz) 5E3061128 - ten ještě uvolněný není, ale brzy bude: Kodiaq II. generace Octavia IV Enyaq Snad jsem na žádný model nezapomněl. Superb IV se sportovními sedadly zatím řešení nemá, protože někdo dovolil, aby naběhnul 3. typ otvoru... Jinak Superb IV bude mít polohovatelné hlavové opěrky nově i v ose Y a pro tento typ hlavových opěrek bude také nový adaptér. Editováno: 29. Února, autor: Michi07 1 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coudy87 Vloženo 3. Března Sdílet Vloženo 3. Března 5E3061128 zatím není nikde skladem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michi07 Vloženo 4. Března Sdílet Vloženo 4. Března Ano to sedí, bude k dispozici okolo KT13, možná o chvíli dříve. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.