Publikováno Leden 25, 20205 r Dobry den, chcem sa spytat na vas nazor ohladom temy polepu strechy skody scala ambition. Auto je nove a v zaruke v modrej metalize ale chcel by som dat ciernu foliu na strechu z dovodu ochrany a dizajnu a taktiez na dvere kufra kusok pod sklom. Nie som si isty ohladom porusenia zaruky v pripade ze by som si danu foliu na auto aplikoval. Dakujem za informacie.
Leden 25, 20205 r Dal jsem na jedno z aut folie na skla, tažné, defend, rádio a nebyl problém. Pokud bys v záruce uplatňoval vadu laku na střeše můžou se cukat.
Leden 26, 20205 r @ben06 Nebyl problém, protože jsi nic nepotřeboval reklamovat nebo nebyl problém i když si něco reklamoval.
Leden 26, 20205 r Neuznajú ti chybu laku pod fóliou a možno v bezprostrednom okolí. Ak pôjdeš reklamovať zaseknutú kľučku, nemôžu nič namietať. Iba ak by ti dokázali, že zaseknutá kľučka bezprostredne súvisí s fóliou na streche. V mojom autorizáku nemali absolútne žiadny problém s reklamáciou tesnenia okolo dverí, hoci som vo výplni dverí mal výrezy a dodatočne zapojené svetielka, ktoré museli pri výmene reklamovaného tesnenia rozoberať....
Leden 26, 20205 r Autor Dakujem za informacie, kupil som si ambition race blue scalu a chcel by som na strechu dat wrapp aby to opticky pekne ladidlo a nahradit dizajn predlzeneho okna foliou pod oknom piatych dveri. Budem zistovat aj u skody v pondelok. Potom dam vediet
Leden 26, 20205 r před 5 hodinami, Symetria napsal: Dakujem za informacie, kupil som si ambition race blue scalu a chcel by som na strechu dat wrapp aby to opticky pekne ladidlo a nahradit dizajn predlzeneho okna foliou pod oknom piatych dveri. Budem zistovat aj u skody v pondelok. Potom dam vediet Nemas foto podla coho to das spravit? ako by to mohlo vyzerat ?
Leden 26, 20205 r Autor Foto nemam zatial iba takto =D, je to ambition verzia s plnou vybavou style okrem full led prednych svetiel sklapacihc spatnych a phoneboxom a par detailikov za 16000 euro. polep strechy cca 135e co som zistoval u nas. Este som dokupil 17 disky Propus a tonovane skla a kryty spatnych zrkadiel z skoda eshopu Upraveno Leden 26, 20205 r od Symetria
Leden 26, 20205 r před 7 hodinami, Joscer napsal: @ben06 Nebyl problém, protože jsi nic nepotřeboval reklamovat nebo nebyl problém i když si něco reklamoval. A to víš že jsem několikrát reklamoval.
Únor 16, 20205 r Nebál bych se toho, mám na Fabii polep přední nárazník, kapota, střecha a víko kufru + zrcátka, s reklamacemi nebyl problém (ať už kliky, nebo vada laku na zadním nárazníku).
Červen 10, 20205 r Já si nechal rovnou nastříkat střechu černou metalizou a vypadá to top. Scala je moon bílá.
Červen 18, 20205 r @dendas66 Kde a jak to vychází finančně? Díky. Upraveno Červen 18, 20205 r od jeli13
Listopad 6, 20222 r Ozivim toto tema - jiz to nekdo podstoupil - polep strechy folii ? Take nad tim zacinam uvazovat. Upraveno Listopad 6, 20222 r od LuBe79 Preklap
Únor 7, 20241 r Také si dovolím po delší době oživit. Náhodou neřešil někdo polep střechy v MS kraji a má dobrou referenci?
Únor 7, 20241 r neřešil, ale referenci mám. kamarád má polepené auto Folieproauto.cz - Ochranné fólie, Celopolepy, tónování autoskel!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.