Peter B. Vloženo 5. Únor 2020 Sdílet Vloženo 5. Únor 2020 Ahojte, Chcem sa vás opýtať, či ste sa niekto stretol s takým problém ze keyless otváranie dverí ma opozdenie cca 3 až 4 sekundy. Prídem k autu, chytím kľučku a hneď počujem ako sa mi otvorí nádrž ale dvere sa odistia az po 3 až 4 sekundy. 1x z 10 sa to podarí aj okamžite. Mal som predtým Octavku 3 a tam mi to fungovalo okamžite a bez poruchy. Nemám v okolí žiadneho kodiaqa aby som to porovnal. Poraďte prosím. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l79 Vloženo 5. Únor 2020 Sdílet Vloženo 5. Únor 2020 Žádný problém, vždycky ihned. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
graun Vloženo 5. Únor 2020 Sdílet Vloženo 5. Únor 2020 Nevím, zda to má souvislost či nikoliv, ale prověřil bych na jaké úrovni máš stav baterie. Jak jsem pročítal fórum, tak jsem narazil na témata ohledně SS, jak vybíjí resp.nedostatečně nabíjí baterii a s tím související nepředvídatelné chování elektroniky auta (různých systémů v autě). No u mně se to projevovalo tak, že jsem měl zpoždění při zamykání - bylo to takové necitlivé. V minulém týdnu jsem zkoušel měřit nabíjení a zjistil, že baterie je (ne)nabíjena 12.1V, když rekuperuji (nebo mám zaplý výhřev sedaček) tak na 14.7V. Tak jsem dal baterii na nabíječku. Co jsem si všiml tak mám od té doby o něco nižší spotřebu (divné, jezdím stejné trasy, stejným stylem), to chování při zamykání zmizelo a teď to inteligentní dobíjení je na 13.5V (rekuperace/nebo výhřev je 14.7V).Jen pro doplnění. Je to Karoq 12/2018 - najeto 19k km.Co tím chci říct. Zkus nabít baterii a zjistit, zda to nepomůže.Odesláno z mého YAL-L41 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter B. Vloženo 5. Únor 2020 Autor Sdílet Vloženo 5. Únor 2020 Batéria je ok, auto ma 1500km kodiak 2019. Robí to so všetkými troma kľúčmi od začiatku. Proste raz to otvorí naraz všetko a potom 10x to otvorí spomalené. Otváranie cez DO ide okamžite. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
graun Vloženo 6. Únor 2020 Sdílet Vloženo 6. Únor 2020 Tak to pak jedině servis a budou se muset na to podívat.Odesláno z mého YAL-L41 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pabloescobar Vloženo 6. Únor 2020 Sdílet Vloženo 6. Únor 2020 Kodiaq 08/2018 a odemykani zcela bez problemu, sahnu a hned to cvakne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dare Vloženo 17. leden 2021 Sdílet Vloženo 17. leden 2021 Povedlo se za rok opravit/vyřešit? Nezdvořilost, že tu není od autora ani slovo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.