Publikováno Únor 9, 20205 r Nazdar. Potreboval by som poradiť. Po odparkovaní auta v garáži s ľahko zatiahnutou ručnou brzdou sa mi na druhý deň zalepí zadná pravá brzda. Pri pokuse o pohnutí sa, zalepená brzda odoláva ale potom sa odlepí, a pri jazde píska.... Čo to môže spôsobovať alebo čo vymeniť? Ďakujem za odpoveď
Únor 9, 20205 r Já v garáži nikdy na ručku nestojím, proč jako. Před domem stojím z kopce a tam se mi to občas stalo taky, shodil jsem bubny vše vyčistil a je klid. Teď se při 180.000 km chystám na výměnu zadních bubnů, obložení, válečků + kapaliny. Nepíšeš jestli máš bubny nebo kotouče. Obecně vyčistit a promazat funkční části, můžeš mít jen přirezlý lanovod.
Únor 9, 20205 r Sundej třmeny, zkontroluj jak chodí pístek, jestli nezadrhá lanko ruční brzdy, desky musí volně chodit v držáku popřípadě namazat a zkontroluj popřípadě namaž vodící čepy třmenu. Pak to musí vše bez problémů fungovat.
Únor 11, 20205 r Autor Momentálne nemám dostatok času sa pozrieť na brzdy, maximálne už len cez víkend......len tak na rýchlo som zdvihol zadok auta a skúšal som otáčat kolesom ako na pravej tak aj na ľavej strane. Na obidvoch stranách idú ťažšie kolesá, takže pribrzduje to......cez víkend sa na to pozriem. Upraveno Únor 11, 20205 r od VAN3RKO
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.