kuklik3 Vloženo 11. Únor 2020 Sdílet Vloženo 11. Únor 2020 (editace) Po jednodenní odstávce měl motor po nastartování jiný zvuk a netáhl, na volnoběh zhášel. I s přidaným plynem byl chod nepravidelný a otáčky skákaly, nízký výkon. Ujel jsem s potížemi 400 m a zaparkoval. Hladina oleje v pořádku, v chladicí kapalině byla pěna a bublala (70 st.C). Dnes jsem dolil 3/4 l vody a nastartoval. Když motor zhasl po třetí po krátké době chodu, něco se změnilo a už nenastartuje. Je tam zjevně profukování do chladicího okruhu. Přeskočil rozvod nebo proč už nenastartuje? Auto má 252 tis. km. Editováno: 11. Únor 2020, autor: kuklik3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xp3 Vloženo 11. Únor 2020 Sdílet Vloženo 11. Únor 2020 Zkorodované těsnění pod hlavou z důvodu nevyměněné chladící kapaliny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 11. Únor 2020 Sdílet Vloženo 11. Únor 2020 Těsnění pod hlavou. Pokud nemusíš rozvody měnit z důvodu nájezdu km,tak je měnít pravděpodobně nemusíš,ale ty zkontroluje mechanik,takže zbytečně to ted řešíš. Cena bude záviset taky od stavu hlavy apod. Mechanik by to měl rozdělat a pak tě informovat co je třeba a zdělit ti předpokládanou cenu opravy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuklik3 Vloženo 12. Únor 2020 Autor Sdílet Vloženo 12. Únor 2020 (editace) Díky. Editováno: 12. Únor 2020, autor: kuklik3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kaldub12 Vloženo 2. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2021 Dobrej chtěl bych se zeptat kolega má fabii 1.2htp dělal si na tom hlavu mnenil chladič dával slate novou kapalinu protože už co si převzal auto tak mnel olej v chladicí kapalině tu několikrát umil a teď se mu tam ukazujou prstence oleje na nádobce olej nemizi ani se nenavisuje na olejovem výčku se neukazuje zadnej šlem a já už si nevím rady dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrKroft Vloženo 24. Květen 2023 Sdílet Vloženo 24. Květen 2023 V 2. 12. 2021 na 5:08, Kaldub12 napsal: Dobrej chtěl bych se zeptat kolega má fabii 1.2htp dělal si na tom hlavu mnenil chladič dával slate novou kapalinu protože už co si převzal auto tak mnel olej v chladicí kapalině tu několikrát umil a teď se mu tam ukazujou prstence oleje na nádobce olej nemizi ani se nenavisuje na olejovem výčku se neukazuje zadnej šlem a já už si nevím rady dekuji V 2. 12. 2021 na 5:08, Kaldub12 napsal: Dobrej chtěl bych se zeptat kolega má fabii 1.2htp dělal si na tom hlavu mnenil chladič dával slate novou kapalinu protože už co si převzal auto tak mnel olej v chladicí kapalině tu několikrát umil a teď se mu tam ukazujou prstence oleje na nádobce olej nemizi ani se nenavisuje na olejovem výčku se neukazuje zadnej šlem a já už si nevím rady dekuji Zdravim , podařilo se nějak ten olej na stěnách expanzky vyřešit ? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.