Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Podarilo sa niekomu vyriesit  tie vibracie  ? Mam 1,0tsi 81kw evo a tiez citim vibracie v interieri na volnobehu niekedy viac niekedy skoro vobec . Nejak extra to neriesim len som chcel vediet ci sa to niekomu podarilo 

• 3 měsíce později...

Zdravím všechny. Mam stejný problém viz odkaz. Tohle přece není normální. 

Ten zvuk je jako když fungují jen dva válce - nehezké. Dělá to jen na volnoběh? Za jízdy vše ok?

To klepání je jen na volnoběh, když i na volnoběh trochu přidám plyn tak to na pár vteřin utichne, zachvilku ale opět klepání. 

No tohle je opravdu zvláštní a nepřijde mi to normální. Auto se mi na volnoběh občas lehounce zatřese, ale jinak je tichoučké. Určitě to není standardní chování.

Souhlasim, takhle to na 81ce absolutne slyset neni, to ze se drobne chveje je jen citit pod zadkem, ale zvukove absolutne neslysitelne - tady bude jeste nejaky jiny problem...

11. listopadu jsem se objednal na servis, auto je ještě 2 roky v záruce. Tak dám vědět jak si s tím poraděj. 

• 1 měsíc později...

@Torro Podarilo sa ti nieco zistit v servise?

Závada vyřešena. Dle servisu byl ohnutý nějaký plech okolo výfuku. Plech narovnali a už se nic netřese. 

• 2 měsíce později...

ahoj , na internete som podla čisla hladal pravy silenblok motora a je pri nom napisane hydro ulozenie moze byt ze je tam nejaky olej ? lego to mam okolo neho zamastene . a vyzera ze ten silenblok netlmi ako by mal motor dost chveje . porovnaval som z druhym autom kde je to v pohode .

• 2 měsíce později...

ahoj, vibrace u motoru 1.0 81kw evo, na volnoběh v kabině i výfuku, stačí přidat plyn na cca 1000ot a vše se zklidní, přemýšlím, že bych zvýšil otáčky na volnoběh, ale nevím jak :), tak tedy alespoň díky za stop/start :) . Co pomáhá je výměna oleje, tedy u mě, zelený ow-20, tím se vibrace na cca 2-3tis. zmenší, ale nezmizí. V aut. serv, řekli, že je to tak normální- co jiného. 

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.