davdou Vloženo 13. Ledna Sdílet Vloženo 13. Ledna V 7. 11. 2020 na 11:37, sanyo151 napsal: Ahoj lidičky smím se zeptat kolik asi přibližně stojí dokodování čtení dopravních značek ? a pak jestli to dělá někdo ve zlínském kraji v okolí Kroměříže? děkuji za odpovědi Ahoj, dořešil jsi to prosím nějak? Já teď v lednu 2024 koupil Kamiqa Monte Carlo, uveden do provozu 2020 - dal jsem tu i příspěvek (prosím podívej se)... nemůžu přijít na to, kde se dá aktivovat zobrazovaní dopravních značek na kokpitu za volantem... nemůžu zakliknout v nastavení asistentů - viz obrázky... Prosím o radu... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 14. Ledna Sdílet Vloženo 14. Ledna Na O3 (ano, starsi system) to musim mat aktivocane v ponuke Zdruzene pristroje V Kamiqu som nesedel, tak neviem presnejsie navigovat a ci to pomoze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xstastnyr Vloženo 29. Března Sdílet Vloženo 29. Března (editace) Poradí mi prosím někdo, jaké hodnoty zapsat do zadní kamery v rámci kalibračního procesu? Jedná se o kameru na CAN Bus. Kamiq 2023. Nedaří se mi ji nakalibrovat. Stačilo by mi to jen vyčíst z kamery od někoho, co má Kamiqa s kamerou...měřené hodnoty - Camera Calibration Parameters. Děkuji Editováno: 29. Března, autor: xstastnyr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 30. Března Sdílet Vloženo 30. Března @mirahany1 Bohužel příspěvek nelze citovat z nějakého důvodu... To co je na videu je standardní chování u High/Top světel. Jediný rozdíl může být u aut z doby covidového nedostatku chipů, kdy byli didávány i tyto světla bez dynamické animace a kódováním s tím nelze nic udělat. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xstastnyr Vloženo 30. Března Sdílet Vloženo 30. Března Souhlasím....jsou to světla High, bohužel chybí Čip na dynamické blinkry. Aktivovat to můžeš, ale fungovat to bohužel nikdy nebude. Zjišťoval jsem to u našeho auta, kdy nám to zrovna přestali vyrábět s dynamickými blinkry. Jediné vyměnit komplet světla z vrakoviště. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
richi661 Vloženo 29. Dubna Sdílet Vloženo 29. Dubna (editace) Byl by prosím někdo ochotný poskytnout kódování bezdrátového dobíjení?Stále se mně nedaří zprovoznit doinstalované bezdrátové nabijení.V nabídce přizpůsobení je několik možností: IDE04300-ENG152500-Ovládání nabídek vozidla-menu_wireless_charging,neaktivováno ,256 IDE04300-ENG152504-Ovládání nabídek vozidla-menu_wireless_charging_after_disclaimer,neaktivováno ,256 IDE04300-ENG152501-Ovládání nabídek vozidla-menu_wireless_charging_clamp_15_off,neaktivováno ,256 IDE04300-ENG152502-Ovládání nabídek vozidla-menu_wireless_charging_over_threshold_high,neaktivováno ,256 IDE04300-ENG152503-Ovládání nabídek vozidla-menu_wireless_charging_standstill,neaktivováno ,256 IDE04307-ENG142160-Seznam funkcí BAP vozidla-wireless_charging_0x48,neaktivováno ,256 IDE04307-ENG142161-Seznam funkcí BAP vozidla-wireless_charging_0x48_msg_bus,neaktivováno ,256 ENG248434-ENG248715-function_configuration_phone-interlink_box_antenna,neosazen ,3 ENG248434-ENG248716-function_configuration_phone-interlink_box_nfc,neosazen ,3 ENG248434-ENG248717-function_configuration_phone-interlink_box_pwm,neosazen ,3 ENG248434-ENG248718-function_configuration_phone-interlink_box_wireless_charging,neosazen ,3 ENG248434-ENG331901-function_configuration_phone-Kopplebox_Fast_Charger,deaktivováno ,3 ENG248434-ENG130246-function_configuration_phone-LTE_modul,deaktivováno ,3 Ale,ať zkouším jakékoliv možnosti stále nechce fungovat. Editováno: 6. Května, autor: richi661 doplnění textu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RÁFEK Vloženo 28. Května Sdílet Vloženo 28. Května (editace) Ahoj, pokud dotaz stále platí tak Kamiq MR 2024 s bezdrátovým nabíjením z výroby : SW:654-035-869-K HW:654-035-869-B --- Elektro info IDE04300-ENG152500-Ovládání nabídek vozidla-menu_wireless_charging,neaktivováno ,256 IDE04300-ENG152504-Ovládání nabídek vozidla-menu_wireless_charging_after_disclaimer,neaktivováno ,256 IDE04300-ENG152501-Ovládání nabídek vozidla-menu_wireless_charging_clamp_15_off,neaktivováno ,256 IDE04300-ENG152502-Ovládání nabídek vozidla-menu_wireless_charging_over_threshold_high,neaktivováno ,256 IDE04300-ENG152503-Ovládání nabídek vozidla-menu_wireless_charging_standstill,neaktivováno ,256 IDE04307-ENG142160-Seznam funkcí BAP vozidla-wireless_charging_0x48,neaktivováno ,256 IDE04307-ENG142161-Seznam funkcí BAP vozidla-wireless_charging_0x48_msg_bus,neaktivováno ,256 ENG248434-ENG248715-function_configuration_phone-interlink_box_antenna,osazeny ,3 ENG248434-ENG248716-function_configuration_phone-interlink_box_nfc,neosazen ,3 ENG248434-ENG248717-function_configuration_phone-interlink_box_pwm,osazeny ,3 ENG248434-ENG248718-function_configuration_phone-interlink_box_wireless_charging,osazeny ,3 ENG248434-ENG331901-function_configuration_phone-Kopplebox_Fast_Charger,deaktivováno ,3 ENG248434-ENG130246-function_configuration_phone-LTE_modul,deaktivováno ,3 Editováno: 28. Května, autor: RÁFEK 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
richi661 Vloženo 28. Května Sdílet Vloženo 28. Května (editace) Díky za info,vyzkouším. Tak funkční. Editováno: 2. Června, autor: richi661 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirahany1 Vloženo 25. Června Sdílet Vloženo 25. Června Předem se omlouvám pokud to se m nepatří... Najde se někdo spolehlivý z Přerova (u Olomouce) nebo blízkého okolí na kódování Kamiq r.v.2023..? Mě se nedaří nikoho spolehlivého (nebo kohokoliv) najít, prosím pokud někdo zná nebo ví, napište mi prosím, už jsem zoufalej z hledání a ptaní se každého kdo má něco společného s auty. Díky a pokud to sem nepatří, prosím přesunout tam kam to patří... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ExecutedDonut Vloženo 25. Června Sdílet Vloženo 25. Června Od příštího měsíce pravděpodobně budu dělat pár dní z Kroměříže. Možná by pomohlo alespoň naznačit čeho bz se mělo kódování týkat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 25. Června Sdílet Vloženo 25. Června Anebo: https://www.cardiagnostik.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 25. Června Sdílet Vloženo 25. Června @mirahany1 klidně zkus oslovit Vášu z Prostějova, viz. odkaz od @Pawouk. I za sebe ho můžu doporučit. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Škodov_KÁR Vloženo 26. Června Sdílet Vloženo 26. Června Ja podobne zháňam niekoho v Bratislave, viete niekto odporučiť? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirahany1 Vloženo 28. Června Sdílet Vloženo 28. Června V 25. 6. 2024 na 16:40, ExecutedDonut napsal: Od příštího měsíce pravděpodobně budu dělat pár dní z Kroměříže. Možná by pomohlo alespoň naznačit čeho bz se mělo kódování týkat. Jsem na dlouhodobé PN a proto sháním někoho z okolí Přerova nebo přímo z Přerova protože mám omezený časový pohyb mimo domov... Prostějov, Kroměříž atd. je docela dálka když mám jen 2 hod vycházku ( 8:00 - 10:00 hod ). Už hledám od 11/2023 a nikoho jsem nesehnal - nenašel... děkuji všem za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VeteranChild Vloženo 28. Června Sdílet Vloženo 28. Června Já bych pomoc klidně nabídnul, ale moje VCDS bohužel nezvládne tvůj novější MR. Za sebe můžu @Vaša taky plně doporučit. Za tu zajížďku do Prostějova to určitě stojí. Věřím, že když se předem dohodnete, co je potřeba nakódovat, bude to akce na počkání. Při pohledu na tvůj seznam každopádně vidím, že některé věci určitě nebudou jen otázkou kódování. Pak by asi dávalo smysl, domluvit se v jeden den na dovezení auta a pak si ho jiný po dokončení vyzvednout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ExecutedDonut Vloženo 28. Června Sdílet Vloženo 28. Června (editace) No tak asi až se uzdravíš Máš tam pár věcí, které dokáže jen lepší diagnostika a člověk k tomu musí mít znalosti (nemělo by být ani jedno problém :D), takže takových v republice moc asi nenajdeš. Protočení ručiček - jednoduché zvládne obyč diag čtení dopravních značek . záleží jakou kamerou je auto vybavene u tebe pravděpodobně už 2Q0 a tam už je to ošetřené SWAPama, existuje po světě pár lidí co kameru umi "hacknout" a není to levné Dotankování - obyč diag Zobrazení zapnutých potkávacích světel v budíkách - nejsel si jistý jestli něco takhového tvoje budíky vůbec umí Automatické zavírání oken . co vím tak musíš mít správný senzor deště v čelním skle a k tomu správně nastavenou BCM Dálkové ovládání při nastartovaném autě - základní diag Automatické stěrače - Viz zavírání oken Běh stěračů v závislosti na rzchlosti - taková funkce snad ani neexistuje - rychlost se při automatickém režimu určuje podle množství vody nad dešťovým senzorem Komfortní stírání - obzč diag Corner - záleží co máš za světla, případně se dají nakódovat s touhle funkcí mlhovky Paměť jízdních módů - pouze s diagnostikou co umí parametrizaci Denní svícení vzadu - obyč diag Změna podsvícení budíků - pokud myslíš změnu barvy tak to nepodporuje BCM (v ní jsou paměti s barevnýma profilama v kamiqu/scale/fabii chybí) pokud pouze jas tak ten by měl být normálně nastavitelný přes infotaiment Zkrácení vzdálenosti dosahu centrálu - o tom jsem neslyšel kabeláž je jednoduchá dodělat, nebo se dá koupit z číny, kódování pak přes obyč diag Editováno: 28. Června, autor: ExecutedDonut 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 28. Června Sdílet Vloženo 28. Června Pokud myslí jen zavření oken při zamknutí auta (nezávisle na dešti), tak to by snad mělo jít klasickou diagnostikou. Rychlost stěračů se myslím dá bez senzoru nastavit, resp. nevím přesně jak Kamiq, ale starší modely měli ve VCDS možnost, když auto zastavilo, stěrače stírali pomaleji a za jízdy rychleji. Ale nereagovalo to vyloženě na rychlost, jen auto stojí vs. jízda. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirahany1 Vloženo 28. Června Sdílet Vloženo 28. Června (editace) V 28. 6. 2024 na 12:30, ExecutedDonut napsal: Díky.... Kamiq MR 9/2023 ... děkuji za tvoji odpověď ExecutedDonut , moc mi to pomohlo se zorientovat... děkuji i Martab , VeteranChild . Editováno: 4. Července, autor: mirahany1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Škodov_KÁR Vloženo 10. Července Sdílet Vloženo 10. Července Caute, idem si po radu, dnes sme pripojili moj Kamiq FL 2024 na OBD eleven s tym, ze dokodujeme par veci, ale nepustilo nas to spravit absolutne nic. Appka v mobile mala najnovsiu verziu, neviete v com by mohol byt problem? Vdaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ExecutedDonut Vloženo 10. Července Sdílet Vloženo 10. Července Takové ty blbosti jako zatažená ruční brzda a otevřená kapota jste zkoušeli? Kamiq doufám SFD ještě mít nebude... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xstastnyr Vloženo 10. Července Sdílet Vloženo 10. Července Musíš otevřít kapotu. Je to ochrana diagnostiky, která se kapotou deaktivuje. 😁 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkl.s Vloženo 11. Července Sdílet Vloženo 11. Července SFD2? viz https://www.tazne.cz/kodovani-vw-group-s-sfd2-2024-a126/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 11. Července Sdílet Vloženo 11. Července SFD2 ? Co to zase je ? Pokud vím, tak Fabia 4,Scala a Kamiq, tedy platforma MQB A0 vůbec SFD ochranu nemá a ted tedy rovnou SFD2 ? nebo je v tom článku řeč jen o kodování při dodatečné montáži tažného zařízení ? či se to týká i všeobecného kodování ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkl.s Vloženo 11. Července Sdílet Vloženo 11. Července (editace) Co jsem tak četl tak je to novinka letošních aut...ale víc než se dá najít na internetu nevim, na nový auto zatím čekám tak mě hned potkalo první zklamání že budou problémy s kódováním. Jinak https://support.obdeleven.com/en/articles/9187989-does-obdeleven-work-with-vag-vehicles-manufactured-from-2024 asi to bude díky tomuhle https://auto-mania.cz/vyrobci-automobilu-musi-od-cervence-2024-chranit-vsechny-nove-vozy-pred-kybernetickymi-utoky/ a taky těm blbostem co musí být v autech od 1.7.2024 - a škodovka(vlastně celej koncern) začal s předstihem Editováno: 11. Července, autor: majkl.s Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xstastnyr Vloženo 11. Července Sdílet Vloženo 11. Července SFD ma az Kamiq Facelift Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.