sk0d@ Vloženo 9. Srpen 2020 Autor Sdílet Vloženo 9. Srpen 2020 Zas nejake zmeny v kodovani, stahujte & testujte verziu 1.62.4 LINK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cofi Vloženo 13. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2020 @sk0d@ Je nějaký systém jak aplikaci "vyléčit". Kódování dovolí jen 3 úpravy a pak je nutný nákup. Nebo je jediná cesta přes ty propagační kódy jak je psáno na první stránce? Jinak aplikace funguje perfektně! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 13. Srpen 2020 Autor Sdílet Vloženo 13. Srpen 2020 Bohuzial neviem o inej ceste. Potom sa prosim rozpis co si kodoval a na akom aute. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cofi Vloženo 13. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2020 Tak to jsem v pytli. Ruštinou nevládnu. :-( Je tu někdo kde je na tom ruském fóru registrovaný a dokázal by požádat za mě? Napsat recenzi na store a pořídit screenshot problém nebude! Předem děkuji! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 13. Srpen 2020 Autor Sdílet Vloženo 13. Srpen 2020 (editace) Verzia 1.62.7 Stahujte & testujte Editováno: 13. Srpen 2020, autor: sk0d@ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wlado93 Vloženo 20. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2020 Aplikacia ma velky potencial, preto som si ju aj kupil, tie 3-4 eura su smiesny peniaz za to co to dokaze. Sam som prekvapeny ze s obycajnym BT adapterom sa da spravit aj dlhe kodovanie. Kvoli VCDS som si kupoval HEX kabel za cca 30 eur. Skusal som cez to aktivovat senzor hladiny kvapaliny do odstrekovacov, zial nebola to len neaktivna funkcia ale tento senzor v aute naozaj nemam :D Co som si este vsimol tak nesedi uplne popis jednotlivych jednotiek. Carista je stale prehladnejsia, ale ak upravia dizajn a pridaju rychle nastavenia funkcii ako ma carista aplikacia by mohla konkurovat OBD ELEVEN. Co je tiez dovod preco som zaplatil, mozno cena pojde hore :) 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 20. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2020 Zistil som, že apka sa sama aktualizuje .??? teraz čítam Version 1.62.9. Som z toho nejaký zmätený, ako vravel Haluška. Keď sa aktualizuje, zmení niektoré nastavenia. A ešte jedna hlúpa otázka : Neviete koľko naťukať výkon vstrekovača v cc/min. Default je 250 a to je veľa. Motor ALH. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 20. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2020 Je nutné aplikaci zaplatit, aby bylo k dispozici kódování? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wlado93 Vloženo 20. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2020 (editace) Myslim ze to islo aj bez platenia ale musis mat beta verziu. Ak maju este miesto v beta programe urcite sa zapoj :) Beta updaty vychadzaju dost casto, ani to nestíham kontrolovat. Editováno: 20. Srpen 2020, autor: Vladimír Petráš 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 24. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2020 Podařilo se někomu nákódovat “anti theft system” pomocí klaksonu? Mně to přijalo nové hodnoty, ale bohužel nefunkční. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wlado93 Vloženo 27. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2020 @LukášCBR Skusal som to nastavit kamosovi na Seat Leon 2015 (elektrika ako O3) cez Caristu, ale nefungoval. Ked bude cas chcem to skusit cez VCDS pripadne CarScanner. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 27. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2020 @Vladimír Petráš přes VCDS to lze. Co se týče Caristy, taky jsem neuspěl a bohužel to samé u Car Scanner. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 28. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2020 (editace) @Vladimír Petráš Update: alarm proti krádeží nakódován pomocí Car Scanneru. Předtím jsem neměl všechny položky aktivovány. Teď funguje bezchybně. Mé nastavení - Editováno: 28. Srpen 2020, autor: LukášCBR 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wlado93 Vloženo 31. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2020 @LukášCBR Potvrdzujem funkcnost, zaklikol som to ako pises a alarm funguje :) samozrejme treba pockat asi 15 sekund po zamknuti kym sa aktivuje, ale myslim ze to tak mam aj pri seriovom alarme. Plus robil som update amundsenu a car scanner dokaze vymazat chybovu hlasku 1555 ktora sa objavi po aktualizacii. Normalne sa neda zmazat, cez VCDS je treba dokodovat XOR hodnotu. Car scanner to spravi jednym tuknutim :) 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libac Vloženo 31. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2020 (editace) @LukášCBR Tak jsem to taky zkusil a ano bliká mě to po otevření , ale nehouká ? Edit : už vyřešeno a funkční ( měl jsem v jedné položce nastaveno na klakson a pralo se to ) Editováno: 3. Září 2020, autor: Libac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 31. Srpen 2020 Autor Sdílet Vloženo 31. Srpen 2020 Tak som to skusil na Golfe 2016 a asi som zobudil par susedov ? Este raz diky @LukášCBR ? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 31. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2020 Úplně v pohodě. Rádo se stalo?. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ovi Vloženo 1. Září 2020 Sdílet Vloženo 1. Září 2020 Zeptám se. Zobrazí se v infotainmentu možnost jeho vypnutí a zapnutí? Kdysi jsem tuto funkci aktivoval pomocí Caristy a ta možnost tam byla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libac Vloženo 3. Září 2020 Sdílet Vloženo 3. Září 2020 Umě ne Fabia 3 , pouze pokud se zapne zvuková signalizace zamknutí /odemknutí tak to se zobrazí ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj79m Vloženo 12. Září 2020 Sdílet Vloženo 12. Září 2020 Dnes sa mi pomocou tejto aplikácie podarilo nakodovať automaticky dojazd okna pri vodičovi na F3. Nedarí sa mi však nakodovať otváranie a zatváranie po vypnutí zapaľovania. Podarilo sa to niekomu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 13. Září 2020 Sdílet Vloženo 13. Září 2020 Jak podařilo dokódovat dojezd, však ten je u FIII s 4 el. okny už z výroby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 13. Září 2020 Sdílet Vloženo 13. Září 2020 A o jakou FIII se jedná, před FL nebo po? Okna v elektrice jen vpředu nebo i vzadu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj79m Vloženo 16. Září 2020 Sdílet Vloženo 16. Září 2020 no ja som dojazd nemal, a mám všetky 4 okna v elektrike. Je to pred FL MR2016. A funguje mi už aj otvárnie a zatvaranie vodičovho okna cez DO, teda niekedy funguje, niekedy nie :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 16. Září 2020 Sdílet Vloženo 16. Září 2020 Potom jsi asi neměl jen definované krajní polohy a dojezd jen nefungoval. Všechny FIII co mají 4 okna v elektrice z výroby mají dojezd (aspoň) u řidičova okna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wlado93 Vloženo 16. Září 2020 Sdílet Vloženo 16. Září 2020 ver.1.66.0 (Armeabi v7a + Arm64 v8a) v7a_Car_Scanner_ver.1_66.0.apk v8a_Car_Scanner_ver.1_66.0.apk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.