Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

caute, mam s3 2015 a neda sa mi vypnut zadne interierove stropne svetlo. stale svieti... 

vedeli by ste mi prosim poradit nejaku fintu ako ho vypnut? :D (pre vtipalkov - vypinace na strope som skusal)

dik

20200225_092408.jpg

Melo by se po urcitem case uspat samo. 

Čistě teoreticky nebyli tam puvodne klasické žárovky a ne led?

Kdyby byl problém s dveřním spínačem předpokládám že by jsi  viděl otevřené dveře na maxidotu.

nemáš náhodou zapnutý vypínač na stropním panelu u předního osvětlení?

image.thumb.png.77fcee1aca56752d6e81c737859bcf31.png image.thumb.png.b4404581cee2d56b194ec8da203dabdc.png image.thumb.png.dc2feda3cda6bf73a6f737654fe4a5b4.png

Upraveno od jaroslav75

• Autor

@zwan - nie, ziarovky som nemenil

@jaroslav75-noo,skontrolujem to veru.. to ma nenapadlo ? ?‍♂️

• 3 roky později...

Zdravim @serb , ako to nakoniec dopadlo? ,mam aktualne podobny problem s mojim Superbom 3 - 2020. Dakujem. Lubo

Viděl bych to na rozsvícení zadního vnitřního osvětlení tlačítkem vpředu (rear), viz návod

svetla.jpg

• 1 rok později...

Čau,ahoj.Řeším poměrně otravný problém a to,že se nevypíná zadní interiérové osvětlení u spolujezdců.Světýlka se zapnou po odemknutí auta a zhasnou zase až po zamknutí.Ať u světýlek mačkám tlačítko zapnutí/vypnutí tak svítí stále.Je to poměrně otravné hlavně v noci.Zkrátka uplně nechápu,že ani po stisknutí tlačítka vypnutí,světýlka stále svítí.Neřešil někdo podobný problém?Díky

Neni nahodnou zaple tlacitko, ktere je mezi ridicem a spolejezdcem nahore? To umi rozsvitit obe zadni svetylka...

@Emblacker Ahoj, příspěvek jsem ti přesunul do existujícího tématu o tomto problému.

Viděl bych to taky na aktivaci pomocí tlačítka na předním stropním panelu.

Řeším stejný problém u kodiaqa, tlačítka jsem zkoušel asi třikrát různě promačkat, ale zadní osvětlení nereaguje a do vypnutí motoru stále svítí...myslíte, že by to uznali v bazaru, kde jsem to koupil, jako skrytou závadu?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.