Publikováno Březen 2, 20205 r caute, mam s3 2015 a neda sa mi vypnut zadne interierove stropne svetlo. stale svieti... vedeli by ste mi prosim poradit nejaku fintu ako ho vypnut? :D (pre vtipalkov - vypinace na strope som skusal) dik
Březen 2, 20205 r Čistě teoreticky nebyli tam puvodne klasické žárovky a ne led? Kdyby byl problém s dveřním spínačem předpokládám že by jsi viděl otevřené dveře na maxidotu.
Březen 2, 20205 r nemáš náhodou zapnutý vypínač na stropním panelu u předního osvětlení? Upraveno Březen 2, 20205 r od jaroslav75
Březen 2, 20205 r Autor @zwan - nie, ziarovky som nemenil @jaroslav75-noo,skontrolujem to veru.. to ma nenapadlo ? ?♂️
Leden 2, 20241 r Zdravim @serb , ako to nakoniec dopadlo? ,mam aktualne podobny problem s mojim Superbom 3 - 2020. Dakujem. Lubo
Leden 2, 20241 r Viděl bych to na rozsvícení zadního vnitřního osvětlení tlačítkem vpředu (rear), viz návod
Březen 27Bře 27 Čau,ahoj.Řeším poměrně otravný problém a to,že se nevypíná zadní interiérové osvětlení u spolujezdců.Světýlka se zapnou po odemknutí auta a zhasnou zase až po zamknutí.Ať u světýlek mačkám tlačítko zapnutí/vypnutí tak svítí stále.Je to poměrně otravné hlavně v noci.Zkrátka uplně nechápu,že ani po stisknutí tlačítka vypnutí,světýlka stále svítí.Neřešil někdo podobný problém?Díky
Březen 27Bře 27 Neni nahodnou zaple tlacitko, ktere je mezi ridicem a spolejezdcem nahore? To umi rozsvitit obe zadni svetylka...
Březen 27Bře 27 @Emblacker Ahoj, příspěvek jsem ti přesunul do existujícího tématu o tomto problému. Viděl bych to taky na aktivaci pomocí tlačítka na předním stropním panelu.
Březen 27Bře 27 Řeším stejný problém u kodiaqa, tlačítka jsem zkoušel asi třikrát různě promačkat, ale zadní osvětlení nereaguje a do vypnutí motoru stále svítí...myslíte, že by to uznali v bazaru, kde jsem to koupil, jako skrytou závadu?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.