Publikováno Březen 3, 20205 r Dobrý den, Koupil jsem Octavii 3 1.6 TDI 81kW DSG. Auto bylo na ALU viz příloha. Kola jsou to 7J. A bohužel v TP mám u 17" pouze 6J. Tímto se chci zeptat, zda u tohoto auto lze dopsat i tyto širší ráfky nebo to nejde. Díky.
Březen 3, 20205 r To je nejake divne...nieje to pri zimnych?Lebo standartne som mal zapisanu pri rovnakej motorizacii 7jx17 et 54
Březen 5, 20205 r Tohle určitě není z výroby, takže jsi několikáty majitel a předchozí majitel tam dal tyhle kola, která holt nejsou dle VTP.
Březen 29, 20205 r V 3. 3. 2020 na 9:51, Demetrius napsal: No právě se mi to divný zdá, ale v TP mám jen tohle: Já před týdnem koupil O3 se stejnou motorizací a v techničáku mám úplně to stejné a taky právě teď řeším co s tím protože alu kol šířky 6J je dosti málo, myšleno v rozměru 17palců. Mám vybrané 17x7.5 ale zatím teda ještě váhám a hlavně jaké zvolit ET ? ? Upraveno Březen 29, 20205 r od Rasty.uh
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.