Genkis Vloženo 6. Březen 2020 Sdílet Vloženo 6. Březen 2020 Zdravím ... riesim uz docela dlho trosku iný problém .... Neskutočne ma vysiera to zatmavovanie vnutorného zrkadla ... najskor mi to vypáli sietnicu a potom sa zatmavý nie raz som sa pristihol ze ho udrbem a vyhodím z okna ale udrzal som sa .... nemozem naist nikde foliu na speták pripadne nahradný speták ktorý ide mechanicky prehodit do pozicie proti oslnovaniu a normalne zrkadlo .... mozem niekoho kto má skusenosti o niake odkazy priamo na stránky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Genkis Vloženo 6. Březen 2020 Autor Sdílet Vloženo 6. Březen 2020 Ahoj řeším problém u nové octavky III .... Auto samo o sobe super ale neskutečne moc mě vysíra samozatmavovací zrcátko který mi nejdřív vypáli sítnici a pak ješte jemně zmení barvu do "zelena". Prosím o radu zkušený lidičky, který mi poradí bud jak ho vymenit za klasicky mechanický ( kde ho koupit pokud se vyrábi a případne odkaz prosím :) ).... nebo kde sehant niakou šílenou folii co ho zatmavý definitivně. Taky přemýšlim zda se nedá nastavit softwarem nebo funguje autonomně .... predem moc dekuju ;) za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiVi Vloženo 6. Březen 2020 Sdílet Vloženo 6. Březen 2020 funguje autonomne - co ho proste vymenit za jiny. me funguje, spolu s vnejsima, dobre. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukasDun Vloženo 6. Březen 2020 Sdílet Vloženo 6. Březen 2020 A nemáš v zadu fólie? Protože mě to funguje krásně. Samozřejmě záblesk uvidíš vždy ale to i u normálního než se přepne ale jinak si nestěžuji. Odesláno z mého Pixel pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stafa Vloženo 6. Březen 2020 Sdílet Vloženo 6. Březen 2020 A neprirábal si fólie na zadné okná? To zrkadlo je totiž kalibrované na číre sklo a bez rekalibrácie sa ti nestmaví správne. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 6. Březen 2020 Sdílet Vloženo 6. Březen 2020 Mně taky funguje v pohodě, nechal jsem si ho naopak dodělávat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 6. Březen 2020 Sdílet Vloženo 6. Březen 2020 Taky by se dal možná odpojit konektor od zrcátka a tím by se samozatmavovací funkce zrušila... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 6. Březen 2020 Sdílet Vloženo 6. Březen 2020 Ja mám fólie vzadu a zrkadlo funguje. Samozrejme nemám najvyššiu tmavosť... Nie som pohrebák. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 6. Březen 2020 Sdílet Vloženo 6. Březen 2020 10 hours ago, Genkis said: Zdravím ... riesim uz docela dlho trosku iný problém .... Neskutočne ma vysiera to zatmavovanie vnutorného zrkadla ... najskor mi to vypáli sietnicu a potom sa zatmavý nie raz som sa pristihol ze ho udrbem a vyhodím z okna ale udrzal som sa .... nemozem naist nikde foliu na speták pripadne nahradný speták ktorý ide mechanicky prehodit do pozicie proti oslnovaniu a normalne zrkadlo .... mozem niekoho kto má skusenosti o niake odkazy priamo na stránky? To stmavovanie zrkadla trocha trvá. Nie je to hneď ale asi tak 2-3 sekundy. Ja mám doma mechanické preklápacie zrkadlo zo Supa, tak ti ho viem za rozumnú cenu predať. :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 6. Březen 2020 Sdílet Vloženo 6. Březen 2020 (editace) Záleží také na tom, jak je auto staré. Já mám na zrcátku ještě vypínač této funkce. Nová (myslím, že po FL) už ho nemají. Editováno: 6. Březen 2020, autor: beuticek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 6. Březen 2020 Sdílet Vloženo 6. Březen 2020 Zajímavý problém, u mě funguje super, stejně jako v ostatních autech (FIII, Tiguan, Hyundai). Spíš trpím tam kde ho nemám - v Polu, budu dodělávat. Pak budu mít manuální zrcátko navíc :) Spíš mně štve, že třeba u VW nejsou vůbec stmívatelné vnější zrcátka a když už, tak jen jedno. U SII mám všechna a za mne jedna z best fičurek :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deto Vloženo 6. Březen 2020 Sdílet Vloženo 6. Březen 2020 před 7 hodinami, stafa napsal: A neprirábal si fólie na zadné okná? To zrkadlo je totiž kalibrované na číre sklo a bez rekalibrácie sa ti nestmaví správne. Zaujimalo by ma ako sa da zrkadlo "skalibrovat". Mam totiz tmave skla a zatmavenie zrkadiel trva o nieco dlhsie bez pred instalaciou folii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stafa Vloženo 6. Březen 2020 Sdílet Vloženo 6. Březen 2020 Pred časom sa to riešilo v inej téme ohľadom fólie na oknách. Kalibruje sa svetelný senzor. Už aj sunset to má kalibrované inak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deto Vloženo 6. Březen 2020 Sdílet Vloženo 6. Březen 2020 Svetelny senzor predsa so zrkadlami nema nic spolocne... Svetelny a dazdovy senzor je prilepeny na celkom skle "pod" zrkadlom a zrkadlo ma svoj senzor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stafa Vloženo 6. Březen 2020 Sdílet Vloženo 6. Březen 2020 Ja myslím práve na ten čo má do činenia so zrkadlom. Aký je jeho presný názov, to netuším. Každopádne, odbočujeme od témy, treba si nájsť príslušné vlákno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Genkis Vloženo 7. Březen 2020 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2020 před 13 hodinami, beuticek napsal: Záleží také na tom, jak je auto staré. Já mám na zrcátku ještě vypínač této funkce. Nová (myslím, že po FL) už ho nemají. Je po FL januar 2020 :/ ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Genkis Vloženo 7. Březen 2020 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2020 před 8 hodinami, deto napsal: Zaujimalo by ma ako sa da zrkadlo "skalibrovat". Mam totiz tmave skla a zatmavenie zrkadiel trva o nieco dlhsie bez pred instalaciou folii. Foliu mam ako sucast výbavy od vyrobcu je to "prakticky" skoro číre sklo jemne do cierna Oo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Genkis Vloženo 7. Březen 2020 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2020 Inak ... nevyrába škodovka náhradné zpetne zrkadlá bez toho samozatmievaca toto odtrhnem a dam tam mechanicke mile rád len mi poslite link ktoré tam patrí :)))) prosim prípadne či sú vyrezané priamo na tvar z5taku niake folie aneb niaka klipsa s "filtrom sklenenym " Inak uz som tak zufaly ze si leptam maly plošák v ktorom bdue supra svietivá led dioda . To dám do krabičky s baterkou ON OFF tlacitko a gumičkou to dám do pravého kraja zrkadla nech to je nonstop na max zatmavene ! uz neviem co stým .... berem jakukolvek radu chem sa toho sracu zbavit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiVi Vloženo 7. Březen 2020 Sdílet Vloženo 7. Březen 2020 spis, pokud mas auto leden 2020, dojed k prodejci a vyres to s nim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.