BigFoot007 Vloženo 23. Březen 2020 Sdílet Vloženo 23. Březen 2020 Ahojte, Chcem sa opytat na Skoda Connect v elektrickom Citigu (bude kupovane na Slovensku). Je uz v aute stavana SIM karta alebo musim do auta vlozit svoju SIMku? Ako to funguje do buducna? Predpokladam ze prvy rok, mozno dva by sluzba mohla byt v cene vozidla a neskor si za danu sluzbu zaplatim (predplatim)? Co to zhruba stoji? Aby som vysvetlil dovody, pride mi fajn mat moznost vychladit/vykurit auto na dialku, ako jaj moznost zapnut/vypnut nabijanie na dialku. Vopred dakujem za akekolvek info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dovi Vloženo 24. Březen 2020 Sdílet Vloženo 24. Březen 2020 Ahoj, je tam SIMka už z výroby. A od výrobce je "předplacená" na 10 let P.S. Platí to minimálně pro Citigoučka určená pro trh v ČR (předpokládám, že pro SR by to mělo/mohlo být taky tak) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigFoot007 Vloženo 24. Březen 2020 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2020 Ahoj @Dovi Dakujem velmi pekne za info. Trosicku ma to prekvapuje ze toto Skoda nema nikde napisane. Na druhu strane je super, ze je to predplatene na 10 rokov. Ja som si myslel, ze to bude len prvy rok, mozno druhy gratis a potom sa plati nejaky rocny poplatok. Tak uz len pockat na auto a potom si to cele sparovat v par krokoch :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dovi Vloženo 24. Březen 2020 Sdílet Vloženo 24. Březen 2020 Jinak ještě na velmi frekventovaném německém fóru GoingElectric v rubrice VW e-up! / Skoda Citigoe iV / Seat Mii electric jsem četl informace od přispěvatelů, že to předplacení na 10 let mají i Citigoučka exportovaná do Německa. Viz https://www.goingelectric.de/forum/viewforum.php?f=50 A naopak, že u VW e-UP je to předplaceno jen na rok, a dál že se to už platí. Mluví tam (u VW e-UP) o částkách okolo 100 Euro ročně - plus minus podle toho, jestli si to člověk předplatí na další rok nebo na dva roky apod. Těch diskusí jsou tam mraky a je nutno se tím trochu prohrabat, ale vypadá to, že Škodovka s tím předplacením až do roku 2030 u Citigo e iV dost zabodovala. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxc Vloženo 3. Duben 2020 Sdílet Vloženo 3. Duben 2020 Vyzera to na Slovensku aktivovane na 10 rokov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigFoot007 Vloženo 3. Duben 2020 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2020 Znamy uz ma od pondelka slovenske elektricke citigo - potvrdzujem ze skoda connect je v cene auta na 10 rokov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 24. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2020 Predpokladam ale,ze pletiete dokopy 2veci v skoda connect. 1 je ta so vstavanou sim na 10 rokov,predpokladam celozivotne,je gratis a obsahuje Proaktívny servis Infolinka, Zdravotná karta vozidla, Volanie pri poruche, Nastavenia, Automatické oznámenie nehody Núdzové volanie Ecall 2 sim,ktoru treba do auta vlozit,je na platene sluzby,ktore sa rocne obnovuju,pokial ste ich nedostali na 3,alebo 5 rokov gratis,vacsinou to byva rok a obsahuje Infotainment Online Vyhľadávanie bodov záujmu online (Text), Import cieľov online, Moje body záujmu, Vyhľadávanie bodov záujmu online (Hlas), Aktualizácia máp online, Dopravné informácie online, Hlasové ovládanie online, Parkovacie miesta, Gracenote, Počasie, Správy, Import trasy online Vzdialený prístup rúbenie a blikanie, Odomknutie a uzamknutie vozidla, Oznámenie o oblasti, Oznámenie alarmu online, Posledná parkovacia pozícia, Oznámenie o rýchlosti, Ovládanie nezávislého kúrenia online, Stav vozidla, Jazdné údaje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
denial Vloženo 9. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2020 (editace) On 7/24/2020 at 8:31 PM, Patrik1971 said: Predpokladam ale,ze pletiete dokopy 2veci v skoda connect. 1 je ta so vstavanou sim na 10 rokov,predpokladam celozivotne,je gratis a obsahuje Proaktívny servis Infolinka, Zdravotná karta vozidla, Volanie pri poruche, Nastavenia, Automatické oznámenie nehody Núdzové volanie Ecall neviem skadial to mas, ale podla mna citigo nema ecall a do citigo si uzivatel sam nevie vlozit ziadnu (dalsiu) sim kartu Editováno: 9. Srpen 2020, autor: denial Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šutrák Vloženo 11. Únor 2021 Sdílet Vloženo 11. Únor 2021 Ahoj. Jakou mate prosim nejdelsi historii v zalozce Jizdni data v aplikaci Skoda Connect (verze aplikace od 2020/12)? A delkou historie myslim jak casovou delku, tak pocet zaznamu. A muzete-li, uvedte prosim jak data "Od startu", tak data "Dlouhodobe". Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laad Vloženo 19. Března Sdílet Vloženo 19. Března Pořídil jsem Citigo e iV a nedaří se mi spárovat auto v aplikaci (teď už) MyŠkoda. Stále mi to hlásí "chyba spojení, zkuste to prosím později". Zkoušel jsem to už aspoň tisíckrát na ruzných místech ve všech variantách a nic. Resp. se mi to mezi těmi všemi pokusy dvakrát proces posunul o krok dál, ale v dalším kroku (po ověření ujetých km) zase napsalo chybu a pak vše znovu od začátku s chybou spojení. Řešil jsem to i s tech. podporou Škoda Auto, kteří mě nakonec poslali do aut. servisu, kde jsem zaplatil za to, že řekli, že se jednotka (vzdáleného přístupu) musí vyměnit a stojí 24 000 Kč. 😞 Moc se mi to nezdá, že by byla vadná, v diagnostice závadu nehlásí. Tuší někdo co s tím? Co ještě vyzkoušet? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.