Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Pro ty z vás, kterým vadí nízká světlá výška zejména při parkování předním nárazníkem k chodníku je možnost zvýšení podložkami.

Osobně jsem zvolil +20mm přední a zadní část. (Na zadek se vyrábí i +30mm).

Podložky se instalují vepředu mezi axiální ložisko a těleso tlumiče s pružinou, na zadek se dává podložka do misky nad pružinu (tlumič je zde samostatně).

S3_20mm.png

20200316_162759.jpg

Jdeš proti proudu, tady všichni snižujou

• Autor

jj, to už jsem slyšel v obchodě s podložkami :-) Kdybych měl RS, apod.; je to opodstatněné, jelikož mám obyčejnou 4x4 a jezdím po českých silnicích, nepřijde mi to zcela od věci......

Nejde proti proudu :-), já jich tam mám taky.

• 2 týdny později...

Ahoj,

koupil jsem staršího superba v combi s DCC a dost sedí oproti předku na zadek. Nevyznám se v tom moc, ale zaujalo mě, že podvozek lze zvednout. Já bych ho určitě zvednout chtěl, ale spíše to vypadá, že mohou být tlumiče v háji nebo pružiny nebo něco takového...? Pokud někdo poradíte, čím to, že auto tak sedí byl bych rád...

IMG_9526.jpg

IMG_9525.jpg

IMG_9524.jpg

IMG_9469.jpg

Jestli to nemáš něčím naložené, tak to sedí hodně. Zadek je, jak kdyby byl snížený.

Snížený není a kufr i auto zcela prázdné.

Kontrolovals čísla tlumičů? Mohl tam kdokoliv dát cokoliv. Mám taxikářské auto a byly kaput po 60 tis. km. 

Zkontroluj tlumiče a i pružiny, které můžou být unavené. Nic jinýho bych za tím nehledal.

Hlavne podle obrazku to vypada ze stoji z kopce coz tomu taky pomuze aby zadek sednul oproti predku

• 4 roky později...

Caute, zvysovali ste niekto podvozok? Ma to nejaky zasadny vplyv na spotrebu?

Chodim pravidelne na chatu, kde je totalne rozbombardovana cesta. Pocul som, ze 4x4 ma trochu vyssi podvozok nez normalne, mam normalne tlmice, nie dcc, ale stale mi to pride malo a obcas je tam taka diera, ze trochu suchnem podvozok. Tak by som to rad upravil.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.