Petris Vloženo 1. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2006 (editace) Ahoj, nechtěl by tady někdo poradit nejenom mě, kam nejlépe zajet na garanční servis. Koupil jsem si Fábku a čeká mě tak za měsíc servis po 90 tisích km. Jen tak informačně jsem volal do Bencaru, co by to stálo a s úsměvem v hlase mě zdělil 17.000,- Kč !!! Jako to se mnou málem švihlo... Čekal jsem tak 10 k. Tak snad někdo poradí, kde byl spokojenej i klíďo mimo Prahu, hlavně za nějakou normální cenu. Nerad bych nechal propadnout servisní knížku, ale tyhle prachy tam nechat nehodlám... Editováno: 1. Listopad 2006, autor: Petris Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dattel Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 Ahoj,nechtěl by tady někdo poradit nejenom mě, kam nejlépe zajet na garanční servis. Koupil jsem si Fábku a čeká mě tak za měsíc servis po 90 tisích km. Jen tak informačně jsem volal do Bencaru, co by to stálo a s úsměvem v hlase mě zdělil 17.000,- Kč !!! Jako to se mnou málem švihlo... Čekal jsem tak 10 k. Tak snad někdo poradí, kde byl spokojenej i klíďo mimo Prahu, hlavně za nějakou normální cenu. Nerad bych nechal propadnout servisní knížku, ale tyhle prachy tam nechat nehodlám... Tak zkus v Čakovicích AutoElso. Tam mi žekli o 5 tis. czekokreditů míň a docela dobrá spolupráce.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 Tak si sezen dily, ktere se pri servisce meni, sam a pak si to u nich nech jen namontovat, ne? Prijde te to tak na 1/4 ceny, mozna ani to ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 jenom za rozvody dáš 6. a kde máš olej, filtry prácu?Ale 17 je moc. nejlépe je si to udělat doma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 Rozvody sezenes tady na foru mnohem levnejsi, stejne tak olej a filtry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 Ahoj,nechtěl by tady někdo poradit nejenom mě, kam nejlépe zajet na garanční servis. Koupil jsem si Fábku a čeká mě tak za měsíc servis po 90 tisích km. Jen tak informačně jsem volal do Bencaru, co by to stálo a s úsměvem v hlase mě zdělil 17.000,- Kč !!! Jako to se mnou málem švihlo... Čekal jsem tak 10 k. Tak snad někdo poradí, kde byl spokojenej i klíďo mimo Prahu, hlavně za nějakou normální cenu. Nerad bych nechal propadnout servisní knížku, ale tyhle prachy tam nechat nehodlám... ještě že mám řetěz , na 90K mě to stálo výměnu oleje a pyl. filtru - sám v garáži no docela darda, taky bych to řešil svépomocí, pokud nejseš v záruce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 Rozvody sezenes tady na foru mnohem levnejsi, stejne tak olej a filtry. jasné že tady je to levnější. uváděl jsem příklad ze škodovky. Mimochodem taky sháním rozvody na tdi pd a uvažuji i o pumpě. co vy na to? je to lepší vyměnit zároven s rozvodama? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 Vymena pumpy s rozvodama se doporucuje, protoze vetsinou odejde za dalsich 20tis. km... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 Vymena pumpy s rozvodama se doporucuje, protoze vetsinou odejde za dalsich 20tis. km... Kolegovi o 20k dříve, ale to nebyla PD, ale klasika 81kW, vypadalo to jako když občas tluče kovář do kovadliny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 rozvody tady na tdi-pd-do r.v.2002 neseženeš-marně sháním také Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 to bobo: zkus vrakac ve vrsovicich, i pokud neco neni v cele republice, tak u nich se to najde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r-hanz Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 Rozvody z vrakáče?NEBRAT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 Rozvody z vrakáče?NEBRAT to je asi logicke, nie ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.