Přejít na obsah

Serisní interval 90.000 km TDI

Petris

Doporučené příspěvky

Ahoj,

nechtěl by tady někdo poradit nejenom mě, kam nejlépe zajet na garanční servis. Koupil jsem si Fábku a čeká mě tak za měsíc servis po 90 tisích km. Jen tak informačně jsem volal do Bencaru, co by to stálo a s úsměvem v hlase mě zdělil 17.000,- Kč !!! :disgust: Jako to se mnou málem švihlo... Čekal jsem tak 10 k. Tak snad někdo poradí, kde byl spokojenej i klíďo mimo Prahu, hlavně za nějakou normální cenu. Nerad bych nechal propadnout servisní knížku, ale tyhle prachy tam nechat nehodlám...

Editováno: , autor: Petris
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj,

nechtěl by tady někdo poradit nejenom mě, kam nejlépe zajet na garanční servis. Koupil jsem si Fábku a čeká mě tak za měsíc servis po 90 tisích km. Jen tak informačně jsem volal do Bencaru, co by to stálo a s úsměvem v hlase mě zdělil 17.000,- Kč !!! :disgust: Jako to se mnou málem švihlo... Čekal jsem tak 10 k. Tak snad někdo poradí, kde byl spokojenej i klíďo mimo Prahu, hlavně za nějakou normální cenu. Nerad bych nechal propadnout servisní knížku, ale tyhle prachy tam nechat nehodlám...

Tak zkus v Čakovicích AutoElso. Tam mi žekli o 5 tis. czekokreditů míň a docela dobrá spolupráce....

Odkaz ke komentáři

Ahoj,

ještě že mám řetěz :D, na 90K mě to stálo výměnu oleje a pyl. filtru - sám v garáži

no docela darda, taky bych to řešil svépomocí, pokud nejseš v záruce

Odkaz ke komentáři

Rozvody sezenes tady na foru mnohem levnejsi, stejne tak olej a filtry.

jasné že tady je to levnější. uváděl jsem příklad ze škodovky.

Mimochodem taky sháním rozvody na tdi pd ;) a uvažuji i o pumpě. co vy na to? je to lepší vyměnit zároven s rozvodama?

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...