sykyn Vloženo 9. Duben 2020 Sdílet Vloženo 9. Duben 2020 Zdravím, má tu někdo zkušenost s poškozením auta v servisu? Dnes ráno jsem dovezl svoji Fabii na první výměnu brzdovky a garanční prohlídku. V poledne mě volal technik, který auto přijímal, že servisák při vjezdu do dílny poškodil levou stranu vozidla. Část od světla k řidičovým dveřím je hodně škráblá tu prý vymění, co mě s*** jsou dveře. Prý to jen zalakují což se mě moc nelíbí. Chci od nich nové dveře a původní práci zadarmo. Auto je 3roky staré, ještě v záruce. Jsem hodně nas***** na auto jsem šetřil dost dlouho a mě ho tady nějakej blbec zničí a znehodnotí. Chtěl bych tedy vědět jestli mám nárok na výměnu dveří a další odškodnění. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 9. Duben 2020 Sdílet Vloženo 9. Duben 2020 chcelo by to vidieť fotky ale škrabnuté by som naozaj radšej len lakoval ako menil dvere ... a skontroloval si potom ako to vyzerá ,hlavne tie tesnenia okolo okien , lak a podobne stávajú sa horšie veci v živote 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Znedlob Vloženo 14. Duben 2020 Sdílet Vloženo 14. Duben 2020 V 9. 4. 2020 na 14:48, sykyn napsal: Zdravím, má tu někdo zkušenost s poškozením auta v servisu? Dnes ráno jsem dovezl svoji Fabii na první výměnu brzdovky a garanční prohlídku. V poledne mě volal technik, který auto přijímal, že servisák při vjezdu do dílny poškodil levou stranu vozidla. Část od světla k řidičovým dveřím je hodně škráblá tu prý vymění, co mě s*** jsou dveře. Prý to jen zalakují což se mě moc nelíbí. Chci od nich nové dveře a původní práci zadarmo. Auto je 3roky staré, ještě v záruce. Jsem hodně nas***** na auto jsem šetřil dost dlouho a mě ho tady nějakej blbec zničí a znehodnotí. Chtěl bych tedy vědět jestli mám nárok na výměnu dveří a další odškodnění. Díky No měli by to vrátit do původního stavu. Řešení je již na nich. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 14. Duben 2020 Sdílet Vloženo 14. Duben 2020 Ale co třeba náhrada za ztrátu hodnoty vozidla? Vrácení do původního stavu je samozřejmost, ale až se bude auto prodávat, výkupní cena bude díky této příhodě výrazně nižší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deto Vloženo 14. Duben 2020 Sdílet Vloženo 14. Duben 2020 (editace) https://forum.skodahome.cz/topic/147343-autorizovan%C3%BD-servis-naboural-auto/ Editováno: 14. Duben 2020, autor: deto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pizzamann Vloženo 18. Duben 2020 Sdílet Vloženo 18. Duben 2020 Na ten odkaz ani neklikejte , nemá to žádný konec !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.