suri. Vloženo 13. Února Sdílet Vloženo 13. Února a máš auto 2024+ ? ak nie tak potom zbytočný koment Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pany Vloženo 13. Února Sdílet Vloženo 13. Února Když zbytečný koment,tak mi vysvetli novinky rad se poucim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 13. Února Sdílet Vloženo 13. Února Pakliže nemáš skutečně auto 2024+ tak se tě tahle problematika netýká. Jedná se o bezpečností prvky, mimo jiné proti napadení vozu hackery přes komunikační a další jednotky ve voze. A protože tohle není zcela dodělané, tak proto tyhle obstrukce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda688 Vloženo 13. Února Sdílet Vloženo 13. Února Ano kupovali přes dealera nové výroba snad červen nebo červenec 2024. No prodejce to měl říct mám chuť to vyhrotil, ale nechce se mi kvůli rodičům.. děkuji všem za info a rady, oznámím to rodičům a uvidíme jak budou chtít postupovat, ale bojím se že budou chtít čekat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pany Vloženo 14. Února Sdílet Vloženo 14. Února Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.