Luk1s Vloženo 18. Duben 2020 Sdílet Vloženo 18. Duben 2020 Ahoj, máte na fabii černá kola? Pokud ano, pochlubte se! Uvažuji o černých kolech, nyní to letí, ale nevím jaké vybrat. Díky moc za inspiraci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuchar7 Vloženo 18. Duben 2020 Sdílet Vloženo 18. Duben 2020 Záleží na barvě auta, ale k modré race případně k zelené rally sedí celo černá Vigo 16": Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Supermarine_Spitfire Vloženo 19. Duben 2020 Sdílet Vloženo 19. Duben 2020 No já nevím. Černá kola mi nikdy nepřirostla k srdci. 100 lidí, 100 chutí. Výhodou je prakticky nulová údržba a "zamaskování" designu. Nicméně černá dokáže i pohřbít nápaditost kol a opticky zmenšuje. Ale každému se líbí něco jiného. Napříč modely je tu stále dokola stejný opakující se vzor - bílá karoserie a černá kola. Nic nudnějšího jsem snad neviděl. Ale s jinýma barvama karoserie je to už snesitelnější. Ale jak říkám, každý má jiný vkus a je fajn že, když chce mít člověk černobílé auto, tak ho může mít. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuchar7 Vloženo 19. Duben 2020 Sdílet Vloženo 19. Duben 2020 Tak bílé auto je auto bez barvy, tomu nepomůže nic. Ale 100 lidí, 100 chutí. I černá kola musí být čistá, perleťově lesklá. Jinak zaniknou. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra Lučan Vloženo 15. Duben 2021 Sdílet Vloženo 15. Duben 2021 Mě se na mojí bílé fabce líbí i tyto origo kola v černé. Ještě když jsem si je dělal celý sám. Na léto mám taky černé. S těmi všemi doplňky to tvoří dobrý pohled. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.