Igor O. Vloženo 20. Duben 2020 Sdílet Vloženo 20. Duben 2020 Zdravim Chcem sa opytat ci mate niekto skusenost s hlaskou na rapdike 1.2 tsi 81kw (2016). Hlasenie je aj ked vypnem svetla, denne svietenie, klimu a vetraky na 0 (zhasnuty displej ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 20. Duben 2020 Sdílet Vloženo 20. Duben 2020 (editace) Pokud je to dlouhodobě tak nedostatečně dobitá baterie? Jinak hláška po několika minutách sama zmizí. Editováno: 20. Duben 2020, autor: LiveBomb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor O. Vloženo 20. Duben 2020 Autor Sdílet Vloženo 20. Duben 2020 Hlaska nezmizla po prejazdeni 150km takze ozaj netusim preco to pise Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra.rs Vloženo 21. Duben 2020 Sdílet Vloženo 21. Duben 2020 Taky mi to věčně píše. Ale souvisí to s úrovní nabití baterie. Stačí jet chvíli (u mě například jen 35 km) trať vhodného profilu, kdy je aktivní rekuperace (tj. například dlouhý sjezd z kopce), baterka se nabije a pak na první křižovatce už S/S funguje. Nebo stačí vzít nabíječku, baterii nabít a S/S hned funguje. Stačí ale chvíli jezdit třeba po městě a hned je to zpět. V zimě mi to po chvíli stání venku (stačí jedna chladnější noc) zase pořád vypisuje, že je baterie vybitá a že mám vypnout infotainment, nebo nastartovat. A pořád to jezdí ... baterie bude mít 5 let. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 21. Květen 2020 Sdílet Vloženo 21. Květen 2020 Měl jsem stejný problém, neustálé hlášení vysoká spotřeba energie, i když jsem vše povypínal. Dlouhé jízdy ani dobíjení nepomáhalo, paralelně s tím nefungoval start stop systém. Když přišla chladná rána, tak se navíc přidaly těžké starty - řídící jednotka dobíjení a akumulátor KO, naštěstí na záruku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.