OctavianusII Vloženo 21. Duben 2014 Sdílet Vloženo 21. Duben 2014 aha, dakujem, ale to je ze vraj na facelift a tam je ina kabelaz nie ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan2504 Vloženo 28. Květen 2014 Sdílet Vloženo 28. Květen 2014 Zdravím.Mám alarm cobra a měnil jsem v dálkovém ovládání baterii.Potřebuji ho znova spárovat,ale postupy pro škodovku co jsem tu našel nefungují.Prosím o nějakou radu,díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechriak Vloženo 13. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2014 Čau , tak dnes jsem si nechal namontovat alarm značky Gemini Can-Bus 7833 včetně náklonových čidel a myslím si, že to není taky špatný zabezpečení. A taky zapojit dojezdy oken při zamknutí. měl jsem tuto značku alarmu i na předešlím voze (Toledo 2 ) a spokojenost. Jo ted mam O II. Ahoj, mas od toho alarmu nejaku dokumentaciu, resp vedel by si nieco poslat? Mam ho v OII ale nemam k tomu vobec nic co sa papierov a manualu tyka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rosta.rs Vloženo 16. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2014 Nevíte někdo zdali lze k originál alarmu připojit GPS pager? popřípadě kdo by to uměl.. http://www.bluetuning.cz/autoalarmy/gsm_pager.htm díky moc za pomoc Rosta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 2. leden 2015 Sdílet Vloženo 2. leden 2015 Nestačil by ti mikroalarm EMA? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rosta.rs Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 (editace) to určitě né!! nechci po každém zamknutí a odemknutí auta posílat sms pro aktivaci a deaktivaci GPS!! psal jsem dodavateli a musela by se tam dát mezi alarmem a GPS jednotka za 2,5t to raději dám GPS která s tímto origo alarmem komunikovat umí.. Editováno: 3. leden 2015, autor: rosta.rs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 Já EMU mám a rozhodně SMS posílat nemusíš. Je možná automatická aktivace, tak i aktivace a deaktivace pouhým prozvoněním a to i z různých čísel. Já mám např. Android telefon (rootnutý), na něm Tasker s automatickou úlohou prozvonění večer a ráno a více neřeším. Navíc, když potřebuji, mohu EMU vypojit a dát jinam, kde se to zrovna hodí. Podle mne GPSky, ale ve svém důsledku i GSM lokátory vyhozené peníze - stačí na "fetku", ale ne na profíka. Více najdeš na internetu, jen se nedívej na stránky samotných výrobců alarmů, tam tuto informaci nenajdeš. Malá nápověda - "dx" ;-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrLy07 Vloženo 25. Březen 2015 Sdílet Vloženo 25. Březen 2015 (editace) Ahoj lidi. Taky teď řeším problém s nefungující sirénou. Zítra dodám výpis z vagu, mám ho v autě. Ale jak to tak čtu, asi mi taky skončila siréna. Zajímalo by mě jestli mi tam půjde protože jak čtu tak bych tam nejspíše měl mít 1k0951605b že? A ta co jsem asi jako jednu z mála našel za rozumné peníze je 1k0951605c. Moje otázka zní, půjde tam? Jinak vozidlo je Škoda Octavia II 2/06. Blikají blinkry při náklonu i při vnitřním pohybu ale nehouká. Vozidlo mám od září minulého roku, bohužel jsem se k tomu dostal až teď na impuls zvýšených krádeží Octavii ve měste. :/ Díky za tip/rady Tuhle jsem našel no: http://www.aliexpress.com/item/OEM-Volkswagen-VW-Golf-mk6-VI-Passat-B6-CC-Tiguan-Skoda-Superb-Car-Security-Alarm-Speaker/1893166908.html Editováno: 25. Březen 2015, autor: OrLy07 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 25. Březen 2015 Sdílet Vloženo 25. Březen 2015 Jeden dil, mraky variant http://www.cc-autodily.cz/sirena-elektronicka-2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alesjan Vloženo 13. Květen 2015 Sdílet Vloženo 13. Květen 2015 Zdravím všechny, prosím moc o pomoc - radu: doma v garáži zamču okt dálk. ovládáním. Včera jsem přišel z práce, nikdo v garáži není, ani v ní nikdo nebyl a houkal alarm. Za chvíli se vypne, a blikají směr. světla. Přijdu do garáže, odemču DO a je klid. Zase zamču a nepravidelně se zase oato rozhouká a rozbliká. Někdy za 1/2 hod, někdy za 2 hod. někdy vůbec. Podotýkám, že v autě /garáži/ nikdo není. Poraďte prosím někdo, co s tím??? Děkuji moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 13. Květen 2015 Sdílet Vloženo 13. Květen 2015 pokud je to originální alarm, tak udělat diagnostiku, zjistit příčinu alarmu a vyčíst paměť závad, podle mne blbne (spínačka/zámek dveří/čidlo v interiéru) jedno z toho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alesjan Vloženo 15. Květen 2015 Sdílet Vloženo 15. Květen 2015 OK, děkuji moc, vydám se do servisu. Potom dám vědět... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfy8 Vloženo 29. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2015 Ahoj... chystám se dodělat originální alarm na OII 2006 . Můžete mi poradit co za díly budu potřebovat? VCDS pro nakódování mám. Díky 1) Siréna - 1K0951605C 2) Ultrazvuk - 1Z0951171 + konektory a kabeláž. Je nutná nějaká další jednotka nebo se to zapojuje do stávající BCM? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rosta.rs Vloženo 29. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2015 Další jednotka není třeba, už jen zapojit a nakodovat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfy8 Vloženo 29. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2015 A ještě pokud dobře vidím je nutný spínač do B sloupku na vypnutí těch senzorů - 6Q0 962 109 No to by nemělo být tak složité, takže se dám do shánění dílů a pak to zkusím zapojit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rosta.rs Vloženo 29. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2015 na to jsem zapomněl, já to sehnal komplet na skodateile.cz ale stránky jsou teď mimo provoz, měl to tam za 2600,- komplet vše co je potřeba.. zkus mu poslat mail.. se zapojením je to porod.. hlavně pokud to chceš mít jak origo, tak palubka dolu!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfy8 Vloženo 29. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2015 Nepotřebuju to mít úplně origo a palubku dolů dávat nehodlám Zapojil jsem i xenony, tak těch pár káblíků od alarmu tam nějak šikovně nacpu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rosta.rs Vloženo 29. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2015 to já měl dole i stropnici abych kabely pěkně svázal s ostatními Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfy8 Vloženo 29. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2015 (editace) Tak jsem to všechno nainstaloval a nakódoval. Při zamknutí a odemknutí sirénka pípne, akorát nějak zlobí senzory. Alarm se nespustí, ikdyž se v autě něco hýbe. Zapojení mám myslím v pořádku - v konektoru senzorů naměřím 12V a zbývající vodič jde do jednotky, takže to vidím na vadné senzory. :-/ ___ EDIT: Hotovo plně funkční. Byly opravdu vadné senzory v interiéru Editováno: 13. Prosinec 2015, autor: marfy8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavur Vloženo 6. leden 2016 Sdílet Vloženo 6. leden 2016 Nazdar chlapi, kde nájdem v Octavia II 2.0 TDI r.v. 2010, nejaký výstup z alarmu ktorý by som mohol použiť ako vstup na GSM modul? Ten mi pošle SMS keď bude alarm aktivovaný. Mám originál alarm z výroby. Pavur Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rosta.rs Vloženo 6. leden 2016 Sdílet Vloženo 6. leden 2016 Takový výstup tam bohužel není, jediné řešení ja takové jaké mám já a to GSM které rozpoznává odběr proudu při spuštění sirény.. tzn. přívod napájení originálního alarmu se rozpojí a propojí přes GSM mám tento a naprostá spokojenost a funkčnost http://www.levnealarmy.cz/eshop/zabezpeceni-vozidel/pagery-a-gps-lokatory/patriot-x.html?id_block=5&id_page=1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfy8 Vloženo 16. leden 2016 Sdílet Vloženo 16. leden 2016 A co když má zaplou zvukovou signalizaci (já ji třeba zaplou mám)? Do sirénky jde šťáva a tak GSM odešle SMS při každém odemčení/zamčení nebo to je chytřejší? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rosta.rs Vloženo 16. leden 2016 Sdílet Vloženo 16. leden 2016 jj napětí tam jde pořád, ale GSM reaguje na odběr proudu při aktivaci sirény po dobu delší než pár sekund.. na pípnutí zamčení/odemčení to nereaguje.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suča Vloženo 11. Únor 2016 Sdílet Vloženo 11. Únor 2016 Dobré dopoledne. :-) Včera jsem již zmiňoval můj problém s alarmem v jiném příspěvku, tak napravuji situaci a vkládám ho sem. Můj problém je, že při zkoušení narušení vnitřního prostoru začnou blikat pouze blinkry, ale nezačne to houkat. Je tohle funkce, která se kóduje zvlášť, nebo by to mělo jít automaticky, pokud jdou blinkry a houkačka je pokažená - návazný dotaz, pokud by byla pokažená, dá se to zjistit např podle blikání kontrolky (ledky) u dveří řidiče, nebo jen přes diagnostiku nebo ještě jinak? Nevím, jestli to s tím souvisí, ale všiml jsem si, že cca před měsícem mi přestal pípat zvuk při zamčení auta. Dřív to při zamčení jen tak lehce píplo (i tak ale houkačka nešla), nyní to už při zamčení ani nepípne. :-( Díky za info. suča Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkadj Vloženo 11. Únor 2016 Sdílet Vloženo 11. Únor 2016 (editace) To mi dělalo taky - je to nejspíš tím že záložní baterka (220mA / 6V) v sireně 1K0951605B uplně vyžrala tíšťák .. Dělá to úplně u všech typ: Sirén - 1K0951605B ..protože tam ti pitomci dali nám všem špatný baterky .. který postupem času vyvzlíná elektrolit . A tak tu všichni sháníme Sirénu typ: 1K0951605B ..zatímco Siréna - 1K0951605C nejspíš není kompatibilní s Octávii rokem 2006 .. mám taky jednu ,,C" verzi doma ..ale uvnitř je nejspíš po zkušenostech uplně jiná a lepší baterka ! - nic méně na mojí 2006 O2 to nefunguje! .. verze C" je na prodej za 500Kč ..měla by být 100% funkční! je z bouraný O2 2008 Snažil jsme se moji rozežranou verzi ,B" několikrát opravit ..ale vyžralo to bohužel hodně součástek A tím jak postupně elektrolit z NiMh záložní baterky (220mA / 6V) nahlodává tišták uvnitř sireny - tak to nejspíš i sporadicky spouští alarm ! ? ! Editováno: 11. Únor 2016, autor: jirkadj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.