Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Prosím o radu, už jsem bezradný... 

Superb 3 LK 2015 DCC podvozek. 

Při přejizdeni nerovnosti v režimech comfort, normal (houpavé režimy) od předku strašně mlátí, ve sportu, když je auto tvrdý absolutní ticho, občas náznak rány, ale hodně tiché. Vypozorováno ze cca po 20-30km jízdy (asi jakmile je auto dostatečně prohřáté) rány zmizí i na houpavých režimech. Objeví se pouze nahodne třeba 1x za 20km

Údajně silentbloky ramen. V autorizaku jsem pouze řekl mlátí “podvozek” od předku a servisák mě zastavil a hned začal jojo, ticho, vše víme, to děla snad kazdej Superb, silentbloky se namazou a mate na 5k km klid.
Namazali je a absolutně to nepomohlo, hned po vyjeti ze servisu to mlatilo stejně jak predtim ? zkusil jsem namazat silentbloky stabilizátoru, také bez efektu. Tipoval jsem to na tlumiče, ale po kontrole, jsou absolutně suché.

Kdo toto řešil, muže mi prosím poradit? Upřímně se mi nechce měnit DCC podvozek a pak po výměně zjistit, ze to mlátí pořád.

Někdo nějaké rady prosím? Děkuji

Kolik to ma najeto ... a mlaceni od zadni napravy meli by byt spatne silenbloky. Byla na to TPI..

• Autor

Najeto momentálně 102 tisíc. Se zadní nápravou nemám žádný problém, jedná se o přední. Tlumiče jsem schválně kontroloval a jsou naprosto suché oba dva

Aha ono DCC odchazeji po cca !)) tkm... najdi si o tom neco...

a co horní uložení tlumičů ???

• 9 měsíců později...

Ja som mal podobný problem s búchaním a nakoniec to boli predne tlmice s uložením 960eur aj práca a teraz pokoj nič neklepe.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.