trixen Vloženo 28. Březen 2023 Sdílet Vloženo 28. Březen 2023 Ahojte, neviete niekto, či je možné dodatočne dokódiť alebo aktivovať Emergency assist? Plus aké sú na neho HW požiadavky aby to vôbec bolo možné? Napáda mi toto: - Adaptívny tempomat, - čítanie značiek, - side assist Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladik1983 Vloženo 28. Březen 2023 Sdílet Vloženo 28. Březen 2023 (editace) Minimálně musí být kapacitní volant, takže smolík, je to to samý jako travel assist, bez kapacitního volantu to prostě a jednoduše nemůže fungovat Editováno: 28. Březen 2023, autor: ladik1983 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trixen Vloženo 29. Březen 2023 Sdílet Vloženo 29. Březen 2023 ok, Kapacitný volant je riešiteľná vec. Okrem neho a vecí spomínaných vyššie je tam ešte niečo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Škodov_KÁR Vloženo 29. Březen 2023 Sdílet Vloženo 29. Březen 2023 V minulosti som niekde zaregistroval zoznam vecí, ktoré vie dokódovať autorizovaný servis. Neviete pls kde to bolo? Neviem to nájsť. Prípadne nemá niekto aktuálny zoznam? Vďaka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_cz1 Vloženo 29. Březen 2023 Sdílet Vloženo 29. Březen 2023 (editace) Moje zkusenost s autorizakem u O4: vypnuti akustiky pasu, zadni svetla pri dennim sviceni, tocivy moment, kw, tlak turba Editováno: 29. Březen 2023, autor: Tomas_cz1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladik1983 Vloženo 29. Březen 2023 Sdílet Vloženo 29. Březen 2023 (editace) Autorizak ti nakoduje max. zadní světla při denním svícení. Editováno: 29. Březen 2023, autor: ladik1983 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmenadis Vloženo 29. Březen 2023 Sdílet Vloženo 29. Březen 2023 @ladik1983Autorizák toho nakóduje klidně víc (viz co psal @Tomas_cz1a co mám taky info od pár lidí). Btw ten kapacitní volant na Travel Assist? Podle všeho Travel Assist potřebuje zaznamenávat pohyb volantu (zpátky se jej pouze dotknout nestačí), tak si tím kapacatním nejsem jistý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Škodov_KÁR Vloženo 29. Březen 2023 Sdílet Vloženo 29. Březen 2023 Ďakujem, tie zadné svetlá pri dennom svietení by sa mi páčili, môže to mať vplyv na výdrž/životnosť batérie? Alebo je to zanedbateľné? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirikHL Vloženo 29. Březen 2023 Sdílet Vloženo 29. Březen 2023 @Škodov_KÁR Vliv na baterku/spotřebu bude naprosto zanedbatelný... přední denní svícení má určitě vyšší odběr... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trixen Vloženo 29. Březen 2023 Sdílet Vloženo 29. Březen 2023 31 minutes ago, xmenadis said: @ladik1983Autorizák toho nakóduje klidně víc (viz co psal @Tomas_cz1a co mám taky info od pár lidí). Btw ten kapacitní volant na Travel Assist? Podle všeho Travel Assist potřebuje zaznamenávat pohyb volantu (zpátky se jej pouze dotknout nestačí), tak si tím kapacatním nejsem jistý. ja si tiež nie som istý, či kapacitný volant je nevyhnutný pre emergency assist funkciu. Dôležitejšie je, či sú tam potrebné ešte nejaké iné HW prvky okrem mnou vyššie spomenutých, bez ktorých by to nešlo. Donedávna som si myslel, že je tam potrebný aj Park assist (predpokladám, že to pridáva 4 akustické senzory na boky auta navyše). Ale zrejme to tak nebude, pretože u superba vie človek mať emergency assist aj bez park asistenta, viď screen z sk cenníka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladik1983 Vloženo 29. Březen 2023 Sdílet Vloženo 29. Březen 2023 před 14 minutami, xmenadis napsal: @ladik1983Autorizák toho nakóduje klidně víc (viz co psal @Tomas_cz1a co mám taky info od pár lidí). Btw ten kapacitní volant na Travel Assist? Podle všeho Travel Assist potřebuje zaznamenávat pohyb volantu (zpátky se jej pouze dotknout nestačí), tak si tím kapacatním nejsem jistý. Ne podle všeho, ale podle někoho, a ten někdo, kdo má travel assist a nemá kapacitní volant, tak musí pořád točit volantem, ten kdo kapacitní volant má tak se stačí volantu dotknout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladik1983 Vloženo 29. Březen 2023 Sdílet Vloženo 29. Březen 2023 Emergency assist se aktivuje, pokud vozidlo rozpozná, že řidič delší dobu nedrží volant, a to pozná pouze z kapacitního volantu, a když ho prostě nedržíš delší dobu tak auto samo zastaví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmenadis Vloženo 29. Březen 2023 Sdílet Vloženo 29. Březen 2023 @ladik1983Cajk, to schválně pořádně vyzkouším, protože Travel Assist mám normálně z výroby, takže by kapacitní měl být. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladik1983 Vloženo 29. Březen 2023 Sdílet Vloženo 29. Březen 2023 Ti co mají problémy s tím, že musí točit pořád volantem při travel assistu nemají kapacitní volant (takže pravděpodobně chyba ve výrobě, že nebyl osazen kap. volant) a jedině reklamovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trixen Vloženo 29. Březen 2023 Sdílet Vloženo 29. Březen 2023 (editace) nech je ako chce, práve si potvrdil, že kapacitný volant nie je nevyhnutný komponent pre emergency assist, keďže to ide na oboch (aj keď menej komfortne). Moja otázka znela, aké HW komponenty sú nevyhnutné Editováno: 29. Březen 2023, autor: trixen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladik1983 Vloženo 29. Březen 2023 Sdílet Vloženo 29. Březen 2023 Ty nepotřebuješ nic, jenom nakodovat 😉 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirikHL Vloženo 29. Březen 2023 Sdílet Vloženo 29. Březen 2023 Dá se spolehlivě poznat kapacitní volant? Mimo to "muset/nemuset točit"? Vizuální rozdíl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 29. Březen 2023 Sdílet Vloženo 29. Březen 2023 Pánové, téma je výhradně o kódování, tak to respektujte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_cz1 Vloženo 1. Duben 2023 Sdílet Vloženo 1. Duben 2023 Borci, poradite jak nakodovat druhy pohled kamery jako default? V 90% vyuzivam sirokouhly pohled a musim vzdy prepinat pri couvani. Dik😉 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OZracing Vloženo 9. Duben 2023 Sdílet Vloženo 9. Duben 2023 Najde se tu někdo z Prahy a okolí kdo by mi uměl vypnout soundgenerátor u iV? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladik1983 Vloženo 15. Duben 2023 Sdílet Vloženo 15. Duben 2023 Tak jsem taky pořídil OBD11. Hned jsem vyzkoušel RS vzhled a funguje vše. Teplotu oleje ukazuje od 50°C. Za mě good 👍🏻 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladik1983 Vloženo 15. Duben 2023 Sdílet Vloženo 15. Duben 2023 @OZracingmůžeme to zkusit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bubaq Vloženo 15. Duben 2023 Sdílet Vloženo 15. Duben 2023 (editace) 4 hours ago, ladik1983 said: Tak jsem taky pořídil OBD11. Hned jsem vyzkoušel RS vzhled a funguje vše. Teplotu oleje ukazuje od 50°C. Za mě good 👍🏻 Závidím. Mě se zobrazí jen ta statická horizontální stupnice, ale bez čísel a bez indikace aktuálních otáček (viz foto níže z webu). Bohužel nejsem sám. Psal jsem na podporu OBD, tak uvidíme. Ještě mi nezafungovalo vypnutí pípání při otevření dveří s nastartovaným motorem a indikace stupně větráku při klimě na Auto. Editováno: 15. Duben 2023, autor: Bubaq Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladik1983 Vloženo 15. Duben 2023 Sdílet Vloženo 15. Duben 2023 A kodoval si to přes aplikaci? Já to dělal přes aplikaci a to by mělo být bez problémů. Jinak ten tvůj vzhled je trochu jiný než můj. Nevím jestli je to modelovým rokem (mám MR2021, kde je ta novější grafika) a nebo tím, že tys kodoval přes long. Jinak to pipani se chystám taky dodělat a určitě půjde jen při vypnutém motoru, ale aspoň něco. A ta indikace stupně větráku si myslím, že je aktivována z výroby (podle mě to je jen v těch třech stupních výkonu, což je indikováno prázdnýma listama větráku nebo napůl a nebo plnýma) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_cz1 Vloženo 15. Duben 2023 Sdílet Vloženo 15. Duben 2023 (editace) Vypnuti akustiky funguje jen pri vypnutem motoru a je jedno, zda to upravis pres app nebo dlouhe kodovani. U me dale nefunkcni: green score, g-meter, lap counter, ventilator v rezimu auto. Jj a teplota oleje az 50+ RS mod jsem delal pres app a funkcni. Editováno: 15. Duben 2023, autor: Tomas_cz1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.