alfonzik Vloženo 7. Července Sdílet Vloženo 7. Července Ahoj, snažím se na Octavia 4 nakódovat travel assist, ale jakmile zapnu KLR v jednotce A5, tak dostanu chybu: chybějící odezva KLR_01_FASCAN. Tlačítko na travel assist na volantu mám, tak předpokládám, že volant kapacitní je. Stejně tak dostávám chybu v momentě zapnutí jednotka 13 - Travel Assist. Postupuji podle tohoto postupu: Select Driver Assistance A5 - Select Long coding - Select KLR - Set to Coded - Select Point of intervention - Set to Early - Select HC Warn Intensity - Set to Setting_over_menu - Select HC variante - Set to Variante_2 - Select Adaptive cruise control 13 - Select Long coding - Select Capacitive_sterring_whell - Set to Installed - Select Travel Assist - Set to Activated Zkoušel jsem Ferdu25 jestli by mi za úplatu nepomohl, ale nedá se mu napsat, nevíte proč? 😞 Předem díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy01 Vloženo 7. Července Sdílet Vloženo 7. Července Je třeba mu napsat na email, tady se nevyskytuje: https://forum.skodahome.cz/profile/3099-ferda25/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martikk Vloženo 7. Července Sdílet Vloženo 7. Července (editace) Vyloupni airbag a podívej se jestli tam máš tento modul. Pokud ne tak kapacitní není. Editováno: 7. Července, autor: martikk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alfonzik Vloženo 7. Července Sdílet Vloženo 7. Července Tak asi vyřešeno 😄 díky za radu, aspoň vím, že ta jednotka tam prostě není... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dettektorr Vloženo 2. Srpna Sdílet Vloženo 2. Srpna Ahoj. Byl by někdo, téměř kdekoliv krom Moravy, tam nejezdím 🙂 kdo by uměl dokodovat VRs grafiku budíku s funkčním otáčkoměrem na MY2023, a aktivní držení v pruzích, mám jen obyč Lane asistent a chtěl bych ten aktivní. Vyhovoval my v O3 FL moc a chybí mi. Předem děkuju. Na ceně se domluvíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo Neděle v 08:38 Sdílet Vloženo Neděle v 08:38 Uz ma nekdo zkusenosti, jestli jde FL nadale upravovat, nebo je uz slus? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.