alfonzik Vloženo 7. Červenec 2024 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2024 Ahoj, snažím se na Octavia 4 nakódovat travel assist, ale jakmile zapnu KLR v jednotce A5, tak dostanu chybu: chybějící odezva KLR_01_FASCAN. Tlačítko na travel assist na volantu mám, tak předpokládám, že volant kapacitní je. Stejně tak dostávám chybu v momentě zapnutí jednotka 13 - Travel Assist. Postupuji podle tohoto postupu: Select Driver Assistance A5 - Select Long coding - Select KLR - Set to Coded - Select Point of intervention - Set to Early - Select HC Warn Intensity - Set to Setting_over_menu - Select HC variante - Set to Variante_2 - Select Adaptive cruise control 13 - Select Long coding - Select Capacitive_sterring_whell - Set to Installed - Select Travel Assist - Set to Activated Zkoušel jsem Ferdu25 jestli by mi za úplatu nepomohl, ale nedá se mu napsat, nevíte proč? 😞 Předem díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy01 Vloženo 7. Červenec 2024 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2024 Je třeba mu napsat na email, tady se nevyskytuje: https://forum.skodahome.cz/profile/3099-ferda25/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martikk Vloženo 7. Červenec 2024 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2024 (editace) Vyloupni airbag a podívej se jestli tam máš tento modul. Pokud ne tak kapacitní není. Editováno: 7. Červenec 2024, autor: martikk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alfonzik Vloženo 7. Červenec 2024 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2024 Tak asi vyřešeno 😄 díky za radu, aspoň vím, že ta jednotka tam prostě není... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dettektorr Vloženo 2. Srpen 2024 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2024 Ahoj. Byl by někdo, téměř kdekoliv krom Moravy, tam nejezdím 🙂 kdo by uměl dokodovat VRs grafiku budíku s funkčním otáčkoměrem na MY2023, a aktivní držení v pruzích, mám jen obyč Lane asistent a chtěl bych ten aktivní. Vyhovoval my v O3 FL moc a chybí mi. Předem děkuju. Na ceně se domluvíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 17. Listopad 2024 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2024 Uz ma nekdo zkusenosti, jestli jde FL nadale upravovat, nebo je uz slus? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drincek Vloženo 8. Prosinec 2024 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2024 Da sa nejak obist SFD,neviem vymenit zadne platnicky O4.Skusal niekto obd eleven ci naozaj funguje.Original vcds+kabel to vie alebo treba ties token?Rozoberat motorcek nechcem,bojim sa ze jedine autorizovani servis skoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luchecina Vloženo 8. Prosinec 2024 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2024 Ahoj Drincek, přes OBDeleven to jde, pokud máš kredity, tak přes apku, v sekci dílna, pokud nemáš kredit, jde to i v ŘJ 03 elektronika brzd, základní nastavení, režim výměny brzdových destiček. Musíš však mít alespoň licenci PRO. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drincek Vloženo 8. Prosinec 2024 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2024 https://obdeleven-diagnostika.sk/produs/diagnostika-auta-nextgen-obdeleven-android-ios/ V popise maju ze to ma ist aj bez platenej licencie,tak teraz neviem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luchecina Vloženo 8. Prosinec 2024 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2024 Ahoj Drincek, verze Basic neumí pracovat se základním nastavením tady je přehled: https://www.obd-eleven.cz/programy-funkce/plany/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drincek Vloženo 9. Prosinec 2024 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2024 Dnes som nastivil 3 servisy,nikto to nechcel robit nakonec som isiel do skodovky 30euro po znamosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nememet Vloženo 29. Prosinec 2024 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2024 (editace) Zdravím všechny, snažím se dokodovat ten VRS cockpit, přes app v OBD11 jsem nastavil, ale není zobrazován, přes adaptace jsem udělal tohle TÉMA VRS CLUSTER: Řídící jednotka 17 - Úpravy - aktivace pohledu (Zobraziť aktiváciu) - všechny, které jsou VYPNUTY, by měly být ZAPNUTY (Všechny pohledy nastavit jako aktivní) ale pořád nikde, je na to nějaká finta? Mám MR 2020 Editováno: 29. Prosinec 2024, autor: Nememet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
septim Vloženo 29. Prosinec 2024 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2024 Mne to aktivovali cez obd11 ale bolo treba vypnut, zamknut auto a po uspani rj otvorit a nastartovat a nskocil RS monitor palubovka 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drincek Vloženo před 10 hodinami Sdílet Vloženo před 10 hodinami Novy kabel na ali,s podporou sfd ma niekto odskusane? 2025 VCDS-PLUS neobmedzuje VIN online VAG HEX V2 PLus hardvérové USB rozhranie pre diagnostický kódovací nástroj VAG COM - AliExpress 34 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.