Vojta91 Vloženo 16. Květen 2020 Sdílet Vloženo 16. Květen 2020 Ahoj, snad mě nikdo neukamenuje ale rad bych se zeptal co znamená čislo v rámečku ? Ve vysvětlivkách je napsané: Odkaz na další vedení vodiče Číslo v rámečku označuje číslo linie, ve které vodič pokračuje. Ale otázka je kde v DP tu linii najít ? Je to číslo vodiče nebo stránky.. nejsem z toho moc moudrý co s tím :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DiKey Vloženo 16. Květen 2020 Sdílet Vloženo 16. Květen 2020 Linie na obrázku chybí. Normálně je dole zleva doprava takže 25 bude někde jinde...(to je tak u okopírovaných příruček ať už v papíru nebo PDF) Číslo pak určuje nad sebou pomyslný sloupec na který se skočí po kliknutí a zvýrazní se sám pokud používáš ELSu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojta91 Vloženo 16. Květen 2020 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2020 (editace) Praveze ELSU nemám, jedu podle pdf jak si zmiňoval a tam to samozřejmě nenajdu :( zkusim zítra vložit celou tu stránku ale mam to pouze v pdf což je naprd asi.. E: dohledal jsem tu stránku celou.. Takze ideál sehnat ELSU ? Aby mi tam skočila primo ta linie co potřebuju ? Editováno: 16. Květen 2020, autor: Vojta91 Přidání obrazku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.