Vojta91 Vloženo 16. Květen 2020 Vloženo 16. Květen 2020 Ahoj, snad mě nikdo neukamenuje ale rad bych se zeptal co znamená čislo v rámečku ? Ve vysvětlivkách je napsané: Odkaz na další vedení vodiče Číslo v rámečku označuje číslo linie, ve které vodič pokračuje. Ale otázka je kde v DP tu linii najít ? Je to číslo vodiče nebo stránky.. nejsem z toho moc moudrý co s tím :( Citovat
DiKey Vloženo 16. Květen 2020 Vloženo 16. Květen 2020 Linie na obrázku chybí. Normálně je dole zleva doprava takže 25 bude někde jinde...(to je tak u okopírovaných příruček ať už v papíru nebo PDF) Číslo pak určuje nad sebou pomyslný sloupec na který se skočí po kliknutí a zvýrazní se sám pokud používáš ELSu. Citovat
Vojta91 Vloženo 16. Květen 2020 Autor Vloženo 16. Květen 2020 (editace) Praveze ELSU nemám, jedu podle pdf jak si zmiňoval a tam to samozřejmě nenajdu :( zkusim zítra vložit celou tu stránku ale mam to pouze v pdf což je naprd asi.. E: dohledal jsem tu stránku celou.. Takze ideál sehnat ELSU ? Aby mi tam skočila primo ta linie co potřebuju ? Editováno: 16. Květen 2020, autor: Vojta91 Přidání obrazku Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.