bojler Vloženo 2. leden 2021 Sdílet Vloženo 2. leden 2021 (editace) Na prvni pohled v cenicich zadne zmeny, jen upravene hodnoty spotreby. Editováno: 2. leden 2021, autor: bojler 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 11. leden 2021 Sdílet Vloženo 11. leden 2021 Test naftové verze 147 kW ze SM : 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 11. leden 2021 Sdílet Vloženo 11. leden 2021 Ty problémy s Columbusem překvapivé, aspoň že to není problém jen O4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk2015 Vloženo 23. Únor 2021 Sdílet Vloženo 23. Únor 2021 Já mám Amundsen a také to není ideál. Navigace méně přehledná, při výběru uživatelského profilu velmi často se všechno zasekne, je potřeba vypnout motor, otevřít dveře a zkoušet znova. V servisu nevědí co s tím, poslali to do škodovky a čekají na vyjádření. Jinak mám motor 147kw., předokolku. Trakce při rozjezdu na prd ale jinak to jede hezký. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 23. Únor 2021 Sdílet Vloženo 23. Únor 2021 To je teda umění, infotaiment takto domrvit :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weithfisto Vloženo 24. Únor 2021 Sdílet Vloženo 24. Únor 2021 před 23 hodinami, Luk2015 napsal: Já mám Amundsen a také to není ideál. Navigace méně přehledná, při výběru uživatelského profilu velmi často se všechno zasekne, je potřeba vypnout motor, otevřít dveře a zkoušet znova. V servisu nevědí co s tím, poslali to do škodovky a čekají na vyjádření. Jinak mám motor 147kw., předokolku. Trakce při rozjezdu na prd ale jinak to jede hezký. Měl jsem podobný problém, pak mě měnili cely displej a od té doby je to v pohodě. Displej prosvítal (více v mém vlákně) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk2015 Vloženo 25. Únor 2021 Sdílet Vloženo 25. Únor 2021 Mně volali včera, prý dostali řešení. Jdu za 2 týdny, musím dovézt všechny klíčky, tak uvidíme. Jinak s autem jsem spokojený, na to, že motor má najeto 1000km tak do práce 20km klidně jedu za 5 litrů, když svižněji tak max za 6,5. Na 147Kw dobrý. No ještě bych podotknul, že nemám Canton a té sériové repráky hraji na uroní TV, fakt bída. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 16. Březen 2021 Sdílet Vloženo 16. Březen 2021 Test 2,0 Tdi 147 kW : 4 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.