Mikoho Vloženo 3. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2022 https://www.skodacommunity.de/threads/mj-2020-update-mib3-auf-neuere-software-version-0278-moeglich.139261/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ku-pe Vloženo 5. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2022 Zdravím, já mám s flashkou taky problém a to ten, že mi po určité době začne hrát od začátku , místo, aby hrála stále dál. Někdy hraje pár dní normálně postupně jak má, jindy skočí na začátek třeba i několikrát za den. V předchozích autech jiných značek jsem s tím problém neměl. Zkoušel jsem rádio nevypínat, pouštět mp3 náhodně a podobně a nic nepomáhá. Nevíte někdo co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KennyMc Vloženo 6. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2022 Nepomáhá asi nic. Jednou za čas se to prostě stane. Na žádné řešení jsem nepřišel. Mrzí mě, že to nedokážou vychytat. Na F2 jsem měl MDI (nebo jak se to jmenovalo), připojenou flešku a nikdy se nic takového nestalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 17. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2022 Scala,vyrobena 9/2022,Bolero,bohuzial sa tiez pri prehravani z usb seka,co mam ale vypozorovane,tak sa to na 99% deje pri jednej zlozke,v ktorej je ulozenych asi 15 suborov,bohuzial pomoze iba ten tvrdy restart Bolera,prikladam foto zariadenia s verziami softwaru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ku-pe Vloženo 12. Únor 2023 Sdílet Vloženo 12. Únor 2023 Tak jsem zkusil ještě jednu věc a to, že jsem MP 3 všechny vytáhl ze složek a dal je na volno do flashky, takže to je jako jeden soubor a zatím to přehrává bez vracení k první skladbě. Takto to funguje asi 3 týdny, tak uvidím jestli to vydrží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svetr Vloženo 14. Březen 2023 Sdílet Vloženo 14. Březen 2023 v jednom souboru několik mp3? to asi ne, nemyslel jsi že v jedné složce, resp. v rootu fleška? řeším stejný problém v Boleru úplně nového KAMIQu, přehraje jen jednu písničku, pak dlouho nic, a buď to po dlouhé době skoří na další písničku, nebo se to sekne... zkoušel jsem různé USB flešky a i microSD do redukce na USB-C, stále stejný výsledek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scala55 Vloženo 9. leden 2024 Sdílet Vloženo 9. leden 2024 U mna bol problem v neoriginalnych mp3 suboroch, na niektorych pesnickach to proste zamrzlo a bol treba restart, riesenie je, ze bud vyselektujete vsetky problemove pesnicky, alebo vyberete vsetky a vlozite ich do programu mp3tag a nechate odstranit tag kazdej mp3, pozor odstrani to cover a vsetky digitalne info o mp3, ale koho to trapi ked to potom hra 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cz pida Vloženo 9. Září 2024 Sdílet Vloženo 9. Září 2024 vyřešil jsme to origo "SKODA" fleškou a a ta funguje jak má...před tim 2 různé značkové USB-C a ani je to nenačetlo...jedině klasické USB-A s adaptérem od Samsungu viz jiný post v tomto tématu.....upřímně, zladá SD karta dřív, ne každá chce přehrávat všechno z telefonu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.