havrosh Vloženo 23. Červen 2020 Sdílet Vloženo 23. Červen 2020 Panove, prosim, mohl by mi nekdo zjistit cenu zadni lavice pro Kamiqa mel by dil 654885375AA Syn se poblil ve 3 tydny starm aute a zadni sedadlo je na odpis... musel jsem ho vytahnout z auta... Pokud bude cena nejaka rozumna tak bych asi vzal nove, jinak tepovani, atd :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 23. Červen 2020 Sdílet Vloženo 23. Červen 2020 Zvratky jsou sice svinstvo (kyselé šťávy atp.), ale první to zkus nechat profesionálně vytepovat. Dneska dokáže chemie a stroje až neuvěřitelné věci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrosh Vloženo 23. Červen 2020 Autor Sdílet Vloženo 23. Červen 2020 Urcite to zkusim nechat vycistit profesionalne, ale rikal jsem si ze kdybz nahodou bylo sedadlo za rozumnou cenu, tak bych koupil nove... Dneska jsem zkusil do auta dat na 3h ozonovy generator, trochu to pomohlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kane13 Vloženo 23. Červen 2020 Sdílet Vloženo 23. Červen 2020 Dobrý detailer to určitě zvládne. Toho bych se nebál. Dcera se pozvracela v autě několikrát a zvládl jsem to vyčistit i sám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 23. Červen 2020 Sdílet Vloženo 23. Červen 2020 https://www.originalniautodily.cz/vyhledavani.html?search=654885375AA&vyhledat=Najít 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 23. Červen 2020 Sdílet Vloženo 23. Červen 2020 Ta cena bude tak nějak sedět, když víš číslo dílu, většinou se dá pro info o ceně najít i v Kelly: https://www.autokelly.cz/Product/VAG-654885375AA/1000011482 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrosh Vloženo 23. Červen 2020 Autor Sdílet Vloženo 23. Červen 2020 Diky @Sudetak i @Martab To je cena kterou bych jeste akceptoval... zitra zaccnu zjistovat ceny i profi cisticu a pak se uvidi co vyhraje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrosh Vloženo 24. Červen 2020 Autor Sdílet Vloženo 24. Červen 2020 Tak ten dil je jen cast, komplet podle VIN vyjde kolem 20.000 Takze jsem domluven ze zitra hodim sedadlo na profi tepovani a uvidim jak to dopadne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
centris610 Vloženo 29. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2020 (editace) na blitky pomůže jedine Vanish ... nemusi se ani sundavat čalounění ... prostě to tím potřít několikrát jakoby vyprat ručně a ono to ty pachy zničí ... takto jsem si s tim poradil sam, ani to nedaval nikam čistit ... idealni dat pod sedačku takovou ochrannou podložku už několikrat mě zachránila sedadla, jen se to z toho vylilo a to se pak vypralo ... :) Editováno: 29. Červenec 2020, autor: centris610 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asdf7890 Vloženo 29. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2020 Mohl bych se zeptat jakym zpusobem se da demontovat zadni sedak? Udajne jsou tam i nejake jednorazove uchyty ktere se po demontazi a nasledne montazi musi vymenit? Dekuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.