Nekfan Vloženo 4. Červenec 2020 Vloženo 4. Červenec 2020 Zdravím nemáte někdo problém u III. Superba s pripadem brdového pedálu?? Mám 100 000km najeto 2.0 tdi 110kw rok 2016 a poslední dobou jen teda někdy když chci lehce přibrzdit tak se mi propadne pedal a brzdí to až u podlahy ale dříve mi to nedělalo. Četl jsem nějaké problémy co jste tady psali i k jiným autům ale nevím měl jsem už mraky aut s ABS a nikdy se mit tohle nestávalo.Díky Citovat
AdoksS Vloženo 5. Červenec 2020 Vloženo 5. Červenec 2020 A kolik je brzdovky v nádržce? Zkontroluj vedení (hadičky a trubky) a odvzdušni to. Taky je otázka auto z roku 2016, tak kdy byla naposledy měněná kapalina? Má se co dva roky. Citovat
Tomet Vloženo 5. Červenec 2020 Vloženo 5. Červenec 2020 (editace) Nikdo nereaguje a já tomu prd rozumím. Tvůj dotaz mě ale nenechává chladným. Může to být tisíc věcí..porucha brzdového vedení, zavzdušnění systému, stáří kapaliny. Proč s tím neutíkáš do nejbližšího servisu? Co čekáš, že se dozvíš na forum? Píšeš ,,poslední dobou" z čehož usuzuji, že s touto vážnou závadou s vozem dál jezdíš mezi námi. Čekáš až to nebude brzdit ani u podlahy? Editováno: 5. Červenec 2020, autor: Tomet Citovat
ČudlR Vloženo 5. Červenec 2020 Vloženo 5. Červenec 2020 Tak na stari brzdovky bych to nehazel, tenkrat sem mel brzdovku ve felde minimalne 5 let a brzdilo to porad stejne. Tam bude problem jinde hlavme kdyz to dela jen nekdy. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.